Cum a reușit Sore să slăbească 26 de kilograme imediat după ce a născut: „Înainte de a naște, aveam 86 de kilograme”

Sore insarcinataSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Sore este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, care reușește să împartă cu succes viața de familie cu cea profesională. Cântăreața are o fetiță, pe nume Erin, în vârstă de aproape doi ani, de care este foarte mândră. 

Invitată în cadrul emisiunii „Vedetele Răspund' a Revistei Avantaje, Sore a mărturisit că s-a îngrășat destul de mult în perioada în care a fost însărcinată.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Cum a reușit Sore să slăbească 26 de kilograme imediat după ce a născut

Cântăreața a recunoscut că avea 86 de kilograme înainte să nască, dar apoi a reușit cu succes să ajungă la greutatea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. Ba mai mult decât atât, a reușit să slăbească mai mult decât se aștepta.

„Mă trezesc la 6 în fiecare zi cu Erin, e foarte matinală, nu știu cu cine seamănă. Până la ora 9-10 sunt doar a ei, ne jucăm mâncăm, după care ea merge la nani, apoi eu plec către viața de artist. Studio, repetiții, mai fac interviuri. Și de fiecare dată la ora 5 vreau să fiu acasă, pentru că pleacă bona. Dacă mai am vreo filmare care se prelungește, atunci vine mama și mă ajută. Încerc să îmi pun absolut totul după ora ei de somn, ea se culcă după ora 7 jumătate – 8, și abia apoi mă duc la concerte și la toate celelalte. Îmi doresc tare mult să fiu lângă ea.

În timpul sarcinii am luat 26 de kilograme. Îmi aduc aminte că eram cu Mircea, iubitul meu lângă cântar în luna a opta și ne cântăream eu, apoi el. Și am făcut un plan: Mircea tu trebuie să te îngrași o dată cu mine, ca să nu fii tu slăbănog și eu ditai butoiașul. Și el a spus, da ok sunt de acord, dar tu niciodată nu trebuie să depășești kilogramele mele, că după aia avem o problemă. Și am zis bun îmi place planul ăsta și el s-a îngrășat cot la cot cu mine. În ziua de dinainte să mergem la operație, eu aveam 86 de kilograme, iar el 87. Și am zis ce bine suntem în regulă.

Când m-am întors acasă am venit cu 6 kilograme în minus de la spital. Eu am plecat de la 60, atât aveam înainte de sarcină, și la patru luni după aveam 66. Azi am 56, am slăbit mai mult decât înainte, dar neținând nicio dietă.

Din momentul în care am născut am devenit vegetariană. Acum nu m-am întors la carne, dar de exemplu dacă mănânc pizza îmi place cu peperonni. Nu am ce să fac. Secretul meu pentru mine a fost să mănânc același lucru. De exemplu, dacă mănânc paste la prânz, nu mai mănânc altceva seara doar paste. Pot să fie 5 mese, dar din același fel de mâncare. Dar așa a funcționat la mine. Dar într-o perioadă din viața mea am mâncat doar paste, arabiata, cu somon, nu e sănătos, dar zici că eram însărcinată când nu eram însărcinată cu poftele. A fost ciudat. Am făcut sport de două ori pe săptămână, squash, dar nu la sală,' a povestit Sore, pentru Revista Avantaje.

Urmărește în interviul integral în materialul video de mai jos!

În ediția de azi a emisiunii VEDETELE RĂSPUND, o avem invitată pe SORE, care ne va vorbi, printre altele, despre provocările carierei de artist, despre cele ale statutului de mămică și ne va dezvălui secrete de frumusețe inedite | Vedetele răspund

Posted by Revista AVANTAJE on 15 Februarie 2018

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum reușește SORE să împace provocările carierei de artist cu cele ale statutului de mămică | Vedetele răspund

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete