Doinița Oancea nu și-a dorit să fie actriță dintotdeauna: „Am vrut să dau la Academia de Poliție”

Doinița Oancea este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi, însă puțini știu că nu și-a dorit dintotdeauna să aleagă această meserie. Bruneta a fost la un pas de a se înscrie la Academia de Poliție.

Înainte de a împlini vârsta majoratului, Doinița începuse toate pregătirile necesare și era chiar hotărâtă să urmeze acest drum.

„Mi-aș dori să joc rolul unei polițiste, pentru că la 17 ani am vrut să dau la Academia de Poliție. Începusem cumva să mă pregătesc pentru asta, dar mi-a tăiat maică-mea tot elanul. Acela era traseul pe care mi-l doream să-l urmez. Începusem să mă informez, să mă interesez, să văd ce trebuie să fac. Atunci, mi-a zis mama că nu e pentru mine. În general, fac ceea ce cred eu, dar probabil pe undeva, am simțit că are dreptate pentru că altfel sunt sigură că aș fi trecut peste cuvântul ei',  a povestit cu sinceritate Doinița Oancea.

Doinița Oancea nu și-a dorit să fie actriță dintotdeauna

Doinița a renunțat însă la această idee, iar șase ani mai târziu, a jucat în primul său film.

„M-am întors de la studii de la Budapesta. Cineva mi-a spus că se pregătește un casting, m-a adus la acel casting.  A considerat că sunt o personă potrivită pentru ce se căuta. M-a văzut doamna Ruxandra Ion, m-a chemat la probele practice. Cam asta a fost. După aceea, am urmat și studii de actorie pentru că am vrut neapărat să văd care este baza, să nu simt că-mi lipsește ceva' , a mai spus actrița.

În prezent, Doinița Oancea joacă în serialul „O grămadă de caramele', de la Happy Channel.

„O grămadă de caramele este o provocare pentru mine. Este primul proiect în care am acceptat să joc fără să știu foarte multe despre el și asta pentru că am mare încredere în orice proiect pe care îl demarează doamna Ruxandra. Are un scenariu foarte bine scris, care m-a captivat încă de la primele secvențe', a mai spus Doinița, care o interpretează pe Pamela în serial.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Doinița Oancea, de nerecunoscut! S-a transformat total pentru un rol dintr-un nou serial

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete