Adrian Mutu şi Sandra Bachici, nuntă și botez într-o singură zi! Cât a costat rochia de mireasă

Adrian Mutu și Sandra Bachici au parte, ieri, de cea mai frumoasă zi din viața lor. Cei doi s-au căsătorit religios pe data 15 octombrie, iar în aceeași zi și-au botezat și băiețelul pe nume Tiago. Cei doi avut parte de o nuntă ca în povești, pe care au pregătit-o din timp, până la cel mai mic detaliu.

La petrecere au venit peste 300 de invitați, care au avut parte de o mulțime de surprize pe parcursul serii. Ținutele mirilor au atras toate privirile, mai ales că Adrian Mutu și Sandra Bachici au cheltuit sume impresionante pentru a arăta excepțional în cea mai frumoasă zi din viața lor. Astfel, Sandra a cheltuit nu mai puțin de 15.000 de euro pe rochia de mireasă, potrivit digisport.ro. Nici Adrian Mutu nu s-a lăsat mai prejos, așa că a plătit 10.000 de euro pe costumul său.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici, nuntă și botez într-o singură zi!

Adrian Mutu a semnat recent un contract cu Federație Română de Fotbal, acolo unde va fi manager sportiv în cadrul lotului național A. Fotbalistul s-a cununat cu aleasa inimii lui la biserica „Adormirea Maicii Domnului' din Pipera, unde a fost botezul băiețelului cuplului, Tiago.

Evenimentul a fost unul fastuos, iar presa mondenă l-a catalogat ca fiind nunta anului 2017.

Pentru a vedea mai multe imagini de la nunta și botezul lui Adrian Mutu alături de Sandra Bachici, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Adrian Mutu a devenit tată pentru a patra oară. Soția lui a născut un băiețel

Soția lui Adrian Mutu se pregăteşte să nască. Cum arată Sandra Bachici, în ultimele două săptămâni de sarcină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete