Fuego, dezvăluiri neștiute despre mama lui: „Chiar dacă nu ne vorbim zilnic, ne simțim și reușim să ne susținem moral unul pe altul, chiar și acum, după atâția ani”

Mulți ani la rând fanii au crezut că Irina Loghin e mama lui Fuego, nu doamna Elena Surugiu. Ea e cea care a făcut eforturi mari pentru ca băiatul ei să aibă succes în muzică. Într-un interviu pentru unica.ro, Paul Surugiu Fuego a vorbit despre relația pe care o are cu mama lui.

„Legătura mea cu mama este una specială. Chiar dacă nu ne vorbim zilnic, ne simțim și reușim să ne susținem moral unul pe altul, chiar și acum, după atâția ani. Mama a făcut sacrificii majore ca visul meu să se realizeze, ca să studiez, ca să ajung artist. Sigur că după ce am reușit să ajung unde ne-am propus, după ce am avut succes, am încercat să le fac o mulțime de bucurii alor mei.

În primul rând, am încercat să fac în așa fel, acum mulți ani, ca mama să iasă la pensie și să nu mai lucreze, asigurându-i eu un venit lunar, ca să nu mai aibă nici o grijă. Mai apoi, i-am dus să viziteze o mulțime de locuri din lume, în vacanțe de poveste. Am încercat să-mi fac părinții mândri și fericiți, că uite, copilul lor a reușit să le facă astfel de împliniri! Apoi azi, mama mea nu are dorințe majore. O bucură lucrurile mici, daruri de suflet, dulciuri și desigur, cel mai important, prezența mea!', a spus artistul, care acum e foarte preocupat de viața lui profesională.

mama-lui-fuego-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fuego va reveni în curând la TVR 2 cu un nou sezon al emisiunii „Drag de România mea'. „Ajungem la sezonul 10, care va fi unul aniversar și care va fi realizat într-o casă nouă, un nou platou, cu elemente surpriză, mult mai dinamic, mai strălucitor. Cred eu că am reușit să devenim o marcă a decenței. La noi veți găsi mereu lucruri interesante, fără urmă tendențioasă, veți găsi eleganță, nume pe care le iubiți, muzică bună, variată, cântată în limba română. Sezonul 10 ne prinde mai dornici de a face lucrurile ca la carte. Vom avea surprize, vor reveni în platou nume de aur, veți vedea duete unice și atipice, omagii și lecții de viață din partea unor oameni pe care-i vedeați poate cu alți ochi. La toate acestea se adaugă balet cu ținute noi și impresionante, trupa Supermarket, care va asigura muzica live. Sunt mulți invitați pe care i-aș vrea în platoul nostru.

Unii vor veni și nu-i dezvălui, pe alții îi așteptăm. Încă lucrăm la idei, apoi vom face scenariile și începem pe post pe data de 26 martie 2023. Cert este că îmi doresc de la primul sezon să-l celebrăm așa cum se cuvine pe unul dintre cei mai iubiți actori români, maestrul Florin Piersic, pe care îl invit mereu, știind sigur că această 'perseverență' a mea îl va face sigur să accepte până la urmă.

Emisiunea aceasta nu e nici despre mine, nici despre ce e bun sau nu, nici măcar despre invitați. Este despre frumos, despre România, despre valori și fapte admirabile. Este un program la care te poți uita cu un copil de mână, iar acesta să aibă ceva de învățat. Dar la emisiunea aceasta nu veți vedea niciodată ceva lăsat la voia întâmplării', a mai zis artistul în același interviu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete