Documentarul „Harry și Meghan: O călătorie în Africa” se lansează duminica aceasta. Despre ce va fi vorba în material?

Meghan Markle (38 de ani) și Prințul Harry (35 de ani) le oferă fanilor lor detalii din culisele turneului recent susținut în Africa.

La sfârșitul lunii septembrie, ducele și ducesa de Sussex au dat startul unui turneu de 10 zile în Africa, turneu în timpul căruia l-au avut alături și pe fiul lor Archie în vârstă de doar 4 luni.

Cuplul regal l-a introdus pe Archie arhiepiscopului Desmond Tutu și fiicei lui Thandeka Tutu-Gxashe.

În timp ce acel moment a fost capturat de camerele de filmat și transmis live, fanii cuplului regal urmează să afle alte detalii mai puțin cunoscute datorită unui nou documentar.

Duminica aceasta, canalul ITV din Marea Britanie urmează să lanseze documentarul Harry și Meghan: O călătorie în Africa.

Documentarul „Harry și Meghan: O călătorie în Africa” se lansează duminica aceasta. Despre ce va fi vorba în material?

În documentar, ducii de Sussex se destăinuie jurnalistului Tom Bradby, vorbind despre cauzele apropiate inimilor lor, dar și despre viața ca monarhi moderni.

Trailerul recent lansat arată publicului la ce se poate aștepta, surprinzând totodată un moment adorabil în care Meghan îl sărută pe micuțul Archie.

„A fost o călătorie, dar nu întotdeauna cea la care mă așteptam”, mărturisește jurnalistul Tom Bradby în clip.

„Povestea timpului petrecut în Africa a fost despre pasiunea pentru munca lor, fericirea privată, dar și despre presiunea și durerea ascunsă în spatele unui chip curajos.”

Prințul Harry și Meghan Markle dau în judecată un tabloid britanic și trustul din care face parte

În timpul acestui turneu, Prințul Harry a făcut declarația prin care anunța că el și soția lui dau în judecată tabloidul britanic The Mail on Sunday și trustul din care acesta face parte.

Într-o declarație cu un puternic impact emoțional, ducele de Sussex a anunțat că el și soția lui au dat în judecată publicația Mail on Sunday și întreg trustul din care face parte, Associated Newspapers, pentru publicarea unei scrisori redactate de ducesă pentru tatăl ei.

Prințul Harry susține că scrisoarea a fost publicată „într-o manieră descompusă intenționat” pentru a manipula cititorii, adăugând că anumite părți din scrisoare au fost omise pentru a „masca minciuni” pe care tabloidul le „perpetuează de mai bine de un an”.

Într-o declarație publicată pe website-ul oficial al cuplului, ducele mărturisește că presa britanică i-a „defăimat” soția „în aproape fiecare zi din aceste ultime nouă luni; au fost capabili să inventeze minciuni peste minciuni la adresa ei, profitând de faptul că aceasta nu a fost prezentă atât de des în timpul concediului său de maternitate”.

Documentarul Harry și Meghan: O călătorie în Africa va fi lansat duminică, 20 octombrie.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Tatăl lui Meghan Markle a explicat de ce a dat publicității scrisoarea primită de la fiica lui: „Mi s-a părut dureroasă”

Ce semnificație are colierul pe care Meghan Markle l-a purtat la gât în timpul turneului din Africa?

Cât au costat ținutele lui Meghan Markle din turneul regal din Africa de Sud?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete