Diseară, la Românii au talent, o tânără din Crimeea, căsătorită cu un român, va emoționa o țară întreagă

Astăzi, de la 20:30, la Românii au talent, dincolo de plăcerea reală de a vedea talentul în stare pură, vom fi emoționați de o prezență specială: o tânără din Crimeea, căsătorită cu un român, și care ne va încânta cu un talent deosebit.

În această seară, o violonistă vine direct din Constanța cu o poveste de viață impresionantă, actuală vremurilor dificile pe care le trăim. Născută în Crimeea, ea a nu a mai putut reveni acasă, așa că viața i s-a schimbat total. A cunoscut un bărbat și s-a căsătorit în România, ducând acum mai departe pasiunea ei pentru muzică, pe care a descoperit-o încă de când avea 6 ani. Momentul ei va obține multe laude și-l va face pe unul dintre membrii juriului să spună: 'Cred că drumul ăsta a fost ca să te aducă aici'.

Dresaj canin, cântat cu vocea sau la acordeon, dans contemporan sau belly dance, acrobații incredibile… toate își găsesc locul pe scena celui mai iubit show de divertisment din România! Încărcați de energia tuturor concurenților văzuți până la acest moment, Andi, Andra, Dragoș și Mihai sunt pregătiți să jurizeze noi talente. Iar Pavel și Smiley abia așteaptă să-i cunoască și să se distreze cu cei care și-au găsit curajul de a veni în fața telespectatorilor și de a-și arăta pasiunea.

De peste 18 ani dansează, așa că pasiunea a adus-o de această dată pe scena show-ului Românii au talent. La 30 ani, concurenta vine din Ploiești și declară că Andi Moisescu este preferatul ei: 'Are un aer aparte'. Momentul ei de belly dance va reuși să obțină multe aprecieri din partea juraților, ba chiar îl va face pe juratul ei favorit să spună: 'O traducerea foarte frumoasă a ceea ce se auzea'. Nu ratați dansul ei, în câteva ore.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri