Dinner in the sky: cât de bine stai cu adrenalina?

Dinner in the Sky este o experiență culinară rafinată care îți taie răsuflarea. Este aventura dusă la un alt nivel. La propriu, ești la 50 de metri înălțime, metaforic, vei avea garantat o amintire pe care n-o vei uita niciodată.

Acest concept de a lua “masa la înălțime” a fost selectat drept unul dintre cele mai neobișnuite 10 restaurante din lume. Se numește Dinner in the Sky iar cei care au experimentat această aventură au declarat la unison că este una dintre cele mai unice experiențe culinare pe care au avut-o vreodată.

Dacă urmează să plecați în Dubai e bine să știți că Dinner in the Sky se află în Sky Dive Dubai, și este, practic, o masă suspendată de o macara la 50 de metri înălțime pe cerul Dubaiului. Cât timp vă aflați sus, vă răsfățați cu un peisaj unic dar și cu o masă specială cu ingrediente bine alese și pentru toate gusturile.

56260492_10156537154023285_8543491955282149376_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Experiența de a lua masa la înălțime durează aproximativ 90 de minute și poate găzdui maximum 22 de persoane pe sesiune. Unele sesiuni se desfășoară cu 2 mese.

Ce se întâmplă dacă e vânt sau dacă plouă?

Este o întrebare firească pusă de toți cei care se gândesc să bifeze această experiență în vacanță. Organizatorii au dreptul de a amâna experiența timp de 90 de minute pentru a aștepta încetarea ploii. Dacă ploaia încă nu se oprește în timpul sau după aceaste minute, experiența culinară va fi anulată sau reprogramată, iar politica de rambursare va fi următoarea. Pentru persoanele care au asigurare de vreme: se va aplica o rambursare completă pe cardul lor de credit/debit în maximum 21 zile. Pentru persoanele care nu au asigurare meteorologică: se va emite un voucher cu aceeași valoare pentru a fi utilizat pe durata evenimentului curent.

Există și toaletă la înălțime?

Nu. Se recomandă tuturor oaspeților să folosească toaleta înainte de a-și ocupa locurile. Cu toate acestea, dacă există o urgență și trebuie să folosiți toaleta în timpul zborului, masa va fi coborâtă, dar cei care coboară nu vor putea continua sesiunea.

Cât de sigură este această platformă suspendată?

Toate conceptele Dinner in the Sky, din toate țările, sunt proiectate conform normei germane DIN 4112. Masa este construită în Belgia și toate desenele, calculele și simulările sunt testate de TÜV Rhineland. Un furnizor global de servicii tehnice, de siguranță și certificare. Această obsesie pentru siguranță este probabil unul dintre motivele pentru care experiența este acum operată în peste 50 de țări și a obținut autorizațiile oficiale din unele dintre cele mai dure țări din lume.

Este o experiență și pentru copii?

Da, dacă îndeplinesc următoarele cerințe: înălțimea minimă trebuie să fie de 110 cm. Copilul trebuie însoțit de un adult. Poate urma instrucțiunile generale mentionate în termeni și conditii. Dacă nu deranjează alți oaspeți.

Se poate fuma?

Dinner in the sky din Dubai este un eveniment pentru nefumători din motive de siguranță.

Există un dress-code pentru această cină la înălțime?

Cina la înălțime este o experiență de vacanță uluitoare, iar hainele tale din acel moment ar trebui să fie ultimul lucru pentru care să îți faci griji. Ca urmare, ar trebui să te îmbraci confortabil iar recomandarea generală pentru femei este să evite fustele și rochiile. Încălțimintea trebuie să fie cu barete care strâng pe picior.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber