Dieta lui Kate Middleton. Cum arată meniul Ducesei de Cambridge într-o zi obișnuită

dieta lui Kate Middleton

dieta lui Kate Middleton

Cu toți ne-am întrebat de unde și-a găsit Kate Middleton puterea să se ridice din pat și mai ales cum a reușit să afișeze o imagine aproape fără cusur la doar câteva ore după ce a născut. În spațiul public, s-a spus că Ducesa a avut privilegiul de a avea la dispoziție o stilistă personală, care s-a ocupat de machiajul, coafura și ținuta sa. 

Pentru energia care o caracterizează, însă, explicația e altă. Aceasta nu se datorează nici consilierilor de imagine, nici stiliștilor, ci modului de alimentație. Dieta lui Kate Middleton nu este deloc sofisticată, dar alimentele pe care le conține sunt pline de nutrimente.

Citește și Prințul William și Kate Middleton, secretele unei căsnicii fericite

Dieta lui Kate Middleton conține mâncare indiană

Fostul bucătar-șef al Palatului Regal a dezvăluit pentru www.spoonuniversity.com meniul Ducesei de Cambridge. Iată ce preferă aceasta să mănânce:

La micul-dejun, Kate preferă smoothie-urile. Smoothie-ul ei preferat este cel care conține spanac, salată verde, coriandru și afine.

La prânz, Ducesa optează, în general, pentru mâncarea indiană: supă de legume condimentată cu curry, kebab cu legume sau mâncare de linte condimentată cu curry.

Cina poate conține mușchiuleț de vită, șuncă, salam sau ouă.

Ducesa nu se atinge niciodată de usturoi. Și nu pentru că ar avea ceva împotriva condimentului, ci pentru că eticheta nu permite consumul acestuia. Membrii Familiei Regale Britanice au numeroase întâlniri cu diplomați străini, iar o respirație cu aromă de usturoi nu ar fi chiar o idee bună.

Citește și 3 lecții de stil și frumusețe pe care le putem învăța de la Kate Middleton

Sursa foto hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete