Dieta drastică pe care a urmat-o Nicoleta Luciu pentru a slăbi 30 de kilograme în 6 săptămâni: „Eu vreau să fiu veșnic tânără”

În vârstă de 42 de ani, Nicoleta Luciu e mama a patru copii. Ani de zile a stat retrasă la Miercurea Ciuc, a avut grijă de familie, dar recent a apărut la TV, la „iUmor', unde a impresionat cu silueta ei. La Antena 1, ea a și dezvăluit ce dietă drastică a ținut pentru s scăpa rapid de kilogramele în plus.

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal.

dieta-nicoleta-luciu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui', a declarat Nicoleta Luciu la „iUmor'.

Condiția pe care o pune Nicoleta Luciu pentru a reveni permanent la TV

Spre surprinderea tuturor, Nicoleta Luciu a revenit la TV, în mai multe emisiuni de la Antena 1. Nu s-a întors în București, ci face naveta pentru televiziune. Ea își dorește să se întoarcă pe micul ecran, însă așteaptă oferte pentru colaborări.

„Am filmat trei emisiuni pentru Antena 1. Nu m-am mutat în București. Stau tot în Miercurea – Ciuc. Am făcut naveta când veneam să filmez. Îmi doresc să revin în televiziune, dar momentan sunt toate locurile ocupate.

Vreau un proiect în care să am o emisiune o dată pe săptămână. Nu mai mult! Nu îmi doresc să fie în fiecare zi, pentru că nu pot. O dată pe săptămână este suficient! Pe mine mă mulțumește. Acum, eu una, aștept oferte. Sunt deschisă la propuneri!’, a declarat Nicoleta Luciu, pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii