Detalii picante din viața lui Mihai Bendeac! Cine este cea mai importantă femeie din viața lui?

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este actor la Teatrul de Comedie și are nenumărate apariții TV. El este destul de activ și pe rețelele de socializare, însă în viața de zi cu zi el se declară „antisocial, extrem de singuratic, aproape sălbatic'.

Mihai Bendeac a vorbit într-un interviu pentru click.ro despre familia sa, despre sufletul său și alte detalii intime din viața sa. Mai mult de atât, pe 10 decembrie își va lansa cartea „Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama', unul dintre cele mai grele proiecte din viața lui.

„A fost mult mai greu decât mi-aș fi închipuit. A fost extraordinar de greu, poate cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată. Și am făcut lucruri destul de grele de-a lungul timpului', a declarat actorul.

Emoțiile dinainte lansării cărții sunt imense, mai ales, spune el, că nu este un domeniu în care are experiență. A mai scris scenarii, însă există diferențe enorme între cele două stiluri. El a început să scrie și să se documenteze din aprilie anul acesta. Din cauza pandemiei de coronavirus, nu a mai avut spectacole și a avut suficient timp la dispoziție.

Astfel, și-a propus să se relaxeze depănând amintiri cu mama sa și apoi să le așterne pe hârtie. Mama sa a scris într-un caiet studențesc și l-a purtat niște momente extrem de greu de revenit asupra lor.

„E o carte care sigur că are zone de emoție, dar sigur că are și niște zone extrem de ireverențioase. Are și zone sau accente poate vulgare pentru unii, în anumite momente. Are și zone, poate, șocante sau derajante pentru alții (…) Sunt niște traume din trecut pe care nu prea mi-aș fi dorit să le revizitez', a mai declarat Mihai Bendeac pentru sursa menționată.

Actorul a declarat că mama sa este cea căreia îi poate spune orice. Mihai Bendeac mai are un frate mai mic, Andrei, amândoi fiind foarte apropiați de mama lor.

„Suntem extrem de mămoși amândoi. Și pentru că ea ne-a divinizat'

Cartea lui Mihai Bendeac are conversație cu mama sa într-un capitol. În alte capitole el povestește despre o traumă puternică pe care a avut-o în copilărie, în clasa a șaptea.

„(…) Eu am scris diferite capitole și după cele mai multe dintre ele există și o conversație cu maică-mea pe baza capitolului respectiv. Dar sunt în același timp și 6 capitole, între care patru se numesc “Jurnalul unui burlac”, și unde povestesc chestii, să zicem, mai dubioase, intime, la limita sexualității și unde nu urmează o conversație cu mama (…) Cel mai trist capitol și care este o traumă foarte puternică care pe mine m-a afectat în copilărie, în clasa a șaptea.'

Antisocial, timid și anxios

Mihai Bendeac a declarat că își va petrece sărbătorile alături de familie. El nu este adeptul evenimentelor mondene, nu îi place lumea asta și se declară antisocial și singuratic. Vrea ca lumea să nu-l asocieze cu lumea mediatică și vrea ca oamenii să-l perceapă separat de acest context.

Legat de relațiile cu femeile, juratul emisiunii IUmor a declarat că este un tip timid și anxios. De cele mai multe ori, nu el a fost cel care a făcut primul pas atunci când a fost vreo situație în care să se lege vreo relație. Nu caută femeia ideală și nici nu a suferit de sindromul Oedip.

„N-am suferit de sindromul Oedip. Nu cred că am căutat în vreo femeie trăsăturile psihologice pe care le are mama. Din contră, mi-au plăcut astea mai golănașe', a mărturisit Mihai Bendeac.

Actorul a scris pe Facebook că toți banii care se vor obține din vânzarea cărții vor fi donați integral.

“Din 10 Decembrie, ORA 10:00 am, «Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama». Cartea se pune în vânzare pe bookzone.ro și în librării. S-a muncit mult în ultimele luni. Dacă aveți drag să o achiziționați, ajutându-ne, în felul acesta să acționăm umanitar cu TOATE fondurile rezultate, sunteți nimic altceva decât îngeri. Știu că mă pot baza pe voi și vă mulțumesc. Am încercat să vă pun în mâini, la prețul de 49 de lei, o carte interesantă, controversată, sinceră. Ajutați-ne! Am muncit la ea 8 luni!”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete