Lidia Buble se mărită! Când va avea loc marele eveniment?

Lidia Buble

Lidia Buble este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește fanilor toate evenimentele importante din viața ei. De curând, artista a anunțat că se căsătorește!

Vedeta este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Ea a câștigat o mulțime de fani încă de la primele piese pe care le-a scos. Datorită talentului și a frumuseții ei a ajuns să aibă o carieră de succes.

Mai mult de atât, Lidia a avut o poveste de dragoste frumoasă cu Răzvan Simion, însă nu au ajuns la altar și s-au despărțit. Matinalul este încă alături de ea în diverse proiecte și de curând aceasta s-a afișat alături de o altă femeie. Lidia cunoaște acest aspect și a dovedit tuturor că este o femeie puternică și nu se lasă afectată de noua relație a fostului iubit.

Tocmai din acest motiv, vedeta a declarat pe Instagram că este pregătită să renunțe la celibat și să se căsătorească. Ea nu este într-o relație acum, însă visează să fie soția unui bărbat extrem de cunoscut din lumea internațională a filmului.

Urmăritorii ei au fost luați prin suprindere cu ultimul anunț al frumoasei blondine. Ea a specificat că este gata de nuntă și sunt stabilite locul, data și ora marelui eveniment.

„Pe 31 august sunteți invitați la nunta mea! Ora 20.00 Romexpo!', a scris Lidia Buble pe Instagram.

Cine este norocosul? Nimeni altul decât celebrul „pirat', Johhny Deep. Cântăreața este fascinată de faimosul actor controversat și acest lucru se poate observa în ultimele postări de pe Instagram.

Lidia Buble și-a făcut „planuri' mari pentru viitor. Renumitul actor de la Hollywood este dragostea vieții ei și le-a împărtășit fanilor, spre amuzamentul acestora, imagini editate în care cei doi se „căsătoresc', iar apoi „își petrec sărbătorile alături de un presupus copil al lor'.

Lidia Buble chiar își dorește să devină mamă

Frumoasă cântăreață provine dintr-o familie numeroasă, iar relația cu frații săi este una frumoasă și unită. Pentru că puterea exemplului a fost extrem de prezentă în viața ei, vedeta își dorește din tot sufletul să devină cât mai repede mamă.

Chiar dacă visează la actorul râvnit de toate femeile din întreaga lume, ea totuși speră că într-o zi va întâlni pe cineva care să îi completeze viața, să se căsătorească și să devină pe deplin împlinită aducând pe lume un copil. Pe rețelele de socializare a postat o fotografie cu o tânără femeie care ține în brațe un pui de om, în dreptul căreia a scris că așa vrea să fie ea în curând.

Foto: InstaStory

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete