Nicki Minaj mai are 9 kg de dat jos până la greutatea pe care și-o dorește. Cum s-a convins să țină dietă?

 

Marți, 10 februarie, rapperița Nicki Minaj (37 de ani) a vorbit deschis despre planurile sale de nuntă cu logodnicul Kenneth Petty (41 de ani), despre noile sale piese, despre cum intenționează să-și păstreze viața privată departe de presă anul acesta, dar și despre angajamentul luat pentru a se simți mai bine în propriul corp.

Rapperița Nicki Minaj, 9 kg până la greutatea pe care și-o dorește. Cum s-a convins să țină dietă?

„Spre exemplu, încercam să țin această dietă, dar continuam să amân. Nu credeam că am ce-mi trebuie pentru a-mi disciplina felul de a mânca. Odată ce mintea mea și-a luat acel angajament, corpul l-a urmat.”

Acum, angajamentul dă roade, deși artista spune că încă muncește pentru a-și atinge obiectivul. „Mai am 9 kilograme de dat jos pentru a ajunge la greutatea pe care îmi doresc să o mențin”, a mai spus cântăreața.

„Acesta a fost anul meu preferat, cel puțin până acum. Am realizat că am deschis ceea ce blocasem.

Am înțeles că succesul începe din interiorul tău, nu cu succesul în sine. Asta înseamnă că nu trebuie să fiu rapperița numărul 1. Trebuie doar să știu că aș putea fi.”

„Mi-ar plăcea să ne căsătorim anul acesta”

Întrebată dacă a început să-și planifice nunta, ținând cont de faptul că ea și Kenneth s-au căsătorit civil anul trecut, artista a mai spus:

„Dacă mă cunoașteți, știți că răspunsul este nu. Dar mi-ar plăcea să ne căsătorim anul acesta.”

Recent, artista a intrat într-o polemică online cu fostul ei iubit, rapperul Meek Mill, după ce bărbatul a apreciat o postare în care ea și actualul ei partener de viață erau ironizați.

Artista l-a acuzat pe rapper de violență domestică, după încheierea scandalului mărturisind pentru revista Variety că și-ar fi dorit să nu fi zis nimic.

„Ți-ai bătut propria soră și ai filmat. Ai scuipat-o și ai filmat. M-ai lovit în fața propriei tale mame și apoi ai trimis-o pe ea în spital”, a mărturisit artista într-una dintre postările sale.

Ulterior a confirmat că încă încearcă să-și stăpânească furia deși de fiecare dată își spune că a exgerat și că mai bine s-ar fi stăpânit.

„Ai învățat din nou această lecție”, și-a mai spus artista.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Viața plină de contradicții a lui Marlon Brando: de pe culmile succesului în abisul disperării

Donald Trump și Melania Trump, probleme în căsnicie? Prima Doamnă a Americii ar avea o relație în paralel

Angelina Jolie, marea absentă de la decernarea premiilor Oscar de anul acesta! Care a fost motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete