Denise Rifai ar putea fi o prințesă orientală

Denise Rifai, ambițioasa și extrem de vocala jurnalistă de la postul Realitatea, ar putea avea sânge nobil, spun anumite surse. Se vorbește pe la colțuri că tatăl moderatoarei TV ar fi un influent om de afaceri iordanian, fiind totodată și un important lider al comunității iordaniene din România.

Denise Rifai a făcut în paralel două facultăți: limbi străine, secția arabă-engleză și Academia de Studii Economice, timp în care s-a angajat la postul de radio CityFM, iar mai apoi reporter la postul Realitatea TV.

Se pare că familia Rifai pe linia paternă, ar avea rădăcini adânci în politica statului Iordanian și în familia regală, mama Denisei fiind, însă, româncă.

Despre Denise Rifai se spune că este excesiv de teatrală și pe alocuri agresivă cu invitații din platou.

În 2016, Denise Rifai a fost invitată să candideze la alegerile parlamentare pe listele unui cunoscut partid politic. Prezentatoarea a declinat oferta.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum să cheltuiești mai puțin. Recomandări de la Nicoleta Deliu, profesor de educație financiară

EXCLUSIV AVANTAJE Radu Cristian Nicolae, interpretul lui Viorel' din Racheta albă', serialul copilăriei noastre: Nu m-am putut obișnui cu statutul actorului după Revoluție. Nici cu salariul'

EXCLUSIV AVANTAJE Aurelian Temișan: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că elimină din viața mea oameni care nu-mi fac bine, scutindu-mă pe mine de chinul de a-i scoate cu forța'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete