Demi Moore, prostituată la 15 ani de propria mamă

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Demi Moore atunci și acum – imagini de colecție cu actrița în videoclipul de mai sus!

În memoriul său Inside Out, Demi Moore (56 de ani) a făcut dezvăluiri șocante despre copilăria ei tulburătoare.

În luna septembrie a anului trecut, actrița a fost invitată în cadrul show-ului TV Good Morning America, înainte ca memoriul să-i fie lansat.

Demi Moore, prostituată la 15 ani de propria mamă

În timpul interviului, Demi a povestit cum, la doar 15 ani, a fost violată. Actrița i-a mărturisit jurnalistei Diane Sawyer că, la acea vreme, violatorul i-ar fi spus: „Cum te simți știind că ai fost prostituată de propria mamă, pentru 500 de dolari?”.

Întrebată de prezentatoare dacă a crezut că a fost vândută de mama ei, Demi a spus „nu”.

„În sufletul meu, nu cred că a fost o tranzacție directă”, a explicat Demi Moore. „Dar i-a oferit bărbatului acces și m-a pus în pericol.”

În restul interviului, Demi și-a descris copilăria ca fiind „colorată”. În același memoriu, actrița povestește despre cum ambii ei părinți s-au luptat cu alcoolismul, crescând-o într-un mediu încărcat cu infidelitate și certuri aprige.

Mai târziu, actrița mărturisește și că tatăl pe care l-a iubit nu îi era părinte biologic. „După ce am aflat acel lucru, am concluzionat că nu eram dorită și că nu meritam să fiu acolo”, a explicat Demi.

După ce bărbatul le-a părăsit pe ea și pe mama ei, Demi a devenit responsabilă cu sănătatea mamei ei, ceva ce s-a dovedit a fi o adevărată provocare.

Demi Moore, 1980SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Mama ei a încercat să se sinucidă de mai multe ori

Actrița avea doar 12 ani când mama ei a încercat să se sinucidă pentru prima oară. Își amintește cum și-a folosit degetele pentru a-i scoate din organism pastilele înghițite.

Asta ar fi fost doar una dintre multele alte încercări. „Copilăria mea se sfârșise”, a spus Moore. „A fost un moment care m-a schimbat complet.”

Actrița s-a mutat de nu mai puțin de 30 de ori în copilărie. Tatăl ei vitreg, Danny Guynes, s-a sinucis în anul 1980, iar actrița s-a împăcat cu mama ei înainte ca aceasta să se stingă din viață în 1998.

Foto: Hepta.ro / Profimedia.ro

Sursă: People

Citește și:

Ilinca Vandici, despre postura femeii înșelate și depresia postnatală, pe Youtube: „Sunt lucruri care mi s-au întâmplat’

Nicoleta Luciu, schimbare de look inedită. Nicio vedetă nu a mai apelat până acum la acest tip de transformare

Meghan Markle, apariție de excepție la nunta unei prietene! Rochia Valentino costă nu mai puțin de 8900 de lire!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete