Demi Moore a pozat goală la 56 de ani. Incredibil cum arată!

După ce în ultima perioadă a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa personală, acum șochează din nou. Demi Moore a pozat goală la 56 de ani. Incredibil cum arată! 

Demi Moore, una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, atât pentru talentul său, cât și pentru aspectul fizic, și-a dorit să iasă din tipare și să atragă atenția asupra ei, iar la 56 de ani, vedeta a luat decizia de a apărea complet dezbrăcată pe coperta revistei Harpers Bazaar din SUA. Fotografia a fost postată chiar de vedetă, pe contul de instagram și a fost apreciată de aproximativ 50.000 de oameni.

Demi Moore a pozat goală la 56 de ani. Incredibil cum arată!

S-a bucurat de succes, dar, după cum chiar ea mărturisește în cartea ei “Inside Out”, viața lui Demi Moore a fost marcată și de perioade mai puțin plăcute. Actrița își amintește că la doar 15 ani a trecut prin trauma unui viol, iar acest lucru a lăsat urme adânci în sufletul ei. Șirul problemelor a fost completat de dependența de alcool și droguri, dar și de complexele legate de aspectul său fizic.

Un alt episod dureros din viața actriței a fost marcat de pierderea unei sarcini, în timpul mariajului cu Ashton Kutcher, moment care a fost urmat de o lungă perioadă în care actrița s-a refugiat din nou în alcool.

Deși a trecut prin mai multe drame, Demi Moore pare că și-a regăsit echilibrul, iar la 56 de ani, actrița a renunțat la inhibiții și s-a dezbrăcat complet, apărând pe coperta unei reviste celebre. Actrița are în continuare o siluetă de invidiat, iar în fotografie a fost surprinsă la piscină, purtând pe cap o pălărie roz, cu boruri largi.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Demi Moore.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă acum Silvia Burlan, femeia lăsată orfană de soția lui Adrian Păunescu? Carmen Păunescu a ucis trei oameni într-un accident rutier în 2004

Povestea cutremurătoare a cântăreței care a fost împușcată în cap de soțul ei: Avea un pistol ascuns şi a tras'

Naomi Campbell, apariție spectaculoasă la Gala caritabilă „Fashion For Relief'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete