Demi Moore a pierdut o sarcină în timpul mariajului cu actorul Ashton Kutcher. Actrița alesese și un nume pentru fiica ei

Demi Moore și Ashton Kutcher

Recent, într-un interviu oferit publicației americane New York Times, actrița Demi Moore (56 de ani) a vorbit deschis și sincer despre fostul ei mariaj cu actorul Ashton Kutcher (41 de ani).

Relația fostului cuplu a început în anul 2003, urmând ca cei doi să se căsătorească în 2005 și să divorțeze 8 ani mai târziu, în 2013. Între cei doi actori este o diferență de nu mai puțin de 15 ani.

„Simțeam că aș putea să dau timpul înapoi și să-mi retrăiesc tinerețea alături de el.

Simțeam că aș putea să retrăiesc o perioadă mai frumos alături de el decât o făcusem în realitate în vremea în care aveam 20 de ani.”

Demi Moore a pierdut o sarcină în timpul mariajului cu actorul Ashton Kutcher

În noul ei memoriu, Inside Out, Demi Moore vorbește și despre sarcina pierdută în timpul mariajului cu actorul.

Potrivit NYT, actrița a rămas însărcinată la scurt timp de la începerea relației cu actorul. Cei doi urmau să aibă o fetiță pe care Demi intenționa să o numească Chaplin Ray.

Actrița a pierdut sarcina după 6 luni, începând imediat apoi să bea alcool în exces și să se învinuiască pentru cele petrecute.

În anul 2005, după ce s-au căsătorit, Demi și Ashton visau la a avea un copil însă actrița admite că probleme ei cu alcoolul s-au intensificat.

Deși a fost contactat, Ashton nu a oferit un răspuns la declarațiile actriței.

Cum a trecut actrița peste despărțire?

În 2011, Demi și Ashton s-au separat (după ce bărbatul ar fi înșelat-o), divorțând doi ani mai târziu. La acea vreme, totul părea să se prăbușească pentru actriță.

„Nu aveam nicio carieră”, mărturisește Moore. „Nicio relație.” Vorbind despre aceeași perioadă, Demi admite și că sănătatea ei începuse să se deterioreze, experimentând probleme autoimune și digestive.

„Ceva se petrecea. Inclusiv organele mi se opriseră din a funcționa”, explică actrița. „În cele din urmă, rădăcina problemelor era o afecțiune virală.”

Actrița intrat apoi la reabilitare pentru „traumă, codependență și pentru problemele cu alcoolul”.

Demi Moore are trei fiice, Rumer, Scout și Tallulah, din mariajul cu actorul Bruce Willis. Toate cele trei sunt extrem de mândre de mama lor.

„Lucrează la ea pentru că abia acum are timpul să o facă. De-a lungul trecerii anilor, a fost pur și simplu setată pe modul supraviețuire, mărturisește Scout.

Memoriul lui Demi Moore se lansează în Statele Unite ale Americii pe 24 septembrie 2019.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Misha și Connect-R, în relații foarte bune după divorț: „Sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar’

Artistul Whats Up, mesaj furios pentru urmăritori! Cântărețul dezvăluie un al doilea motiv al divorțului de soția sa

În tinerețe, Ducu Bertzi a frânt multe inimi. Ce l-a convins pe charismaticul artist să se oprească la Theodora și să se așeze la casa lui

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete