Artistul What’s Up, mesaj furios pentru urmăritori! Cântărețul dezvăluie un al doilea motiv al divorțului de soția sa

La mai puțin de o lună după ce a dezvăluit că el și soția lui, Simina Costea (33 de ani), s-au separat, artistul What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea (30 de ani), a făcut, pe unul dintre conturile sale de socializare, un live în care le-a vorbit fanilor despre fosta sa relație.

Muzicianul pare profund afectat de reacția urmăritorilor lui la ultimele clipuri și fotografii pe care le-a postat alături de noua lui iubită, violonista Alice Badea (33 de ani).

Artistul What’s Up, mesaj furios pentru urmăritori! Cântărețul dezvăluie un al doilea motiv al divorțului de soția sa

„Ai tu o problemă cu viaţa mea, mă? Că eu îmi văd de viaţa mea. Sunt 9 ani de relaţie şi 3 ani în care aştepţi de la nuntă, să ţi se facă un copil şi nu ţi se face.

Zii, că ştii tu, că a plecat femeia mea de acasă singură şi că mi-am refăcut eu viaţa după! Asta e realitatea. Eu mint? Eu mint?

Nu, îţi zic unde sunt. (…) Să vă fie ruşine! Sunt profund dezamăgit, şi acum nu vorbesc de puţinii oameni reali din ţara asta care au înţeles mesajul meu!

Să vă fie ruşine”, este declarația lui What’s Up. Reacția artistului vine la câteva zile după ce a publicat prima imagine cu noua lui iubită. Acesta a recunoscut că și-a găsit jumătatea, după divorțul de soția lui.

„De peste 2 luni și jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te îndrăgostești.

Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit.

Da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede. Important este că sunt bine și viața merge înainte”, a scris artistul pe contul său oficial de Facebook.

Pare-se, din acest live, că motivul divorțului ar fi fost și dorința artistului de a avea un copil.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și: 

Ce chipeș este fratele lui Mihai Bendeac. Între cei doi este o diferență de nu mai puțin de 17 ani

Ce frumoasă este fiica Narcisei Suciu. Daria are 21 de ani și seamănă mult cu mama ei

Ioana Ginghină nu-și dorește, pentru moment, o nouă relație, dar ce spune despre al doilea copil?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete