În tinerețe, Ducu Bertzi a frânt multe inimi. Ce l-a convins pe charismaticul artist să se oprească la Theodora și să se așeze la casa lui

Eu, care voiam întruna alt și alt decor/ Eu, care spuneam prea lesne și oricui mi-e dor/Abia când a plecat plângând și n-a mai fost a mea/M-am îndrăgostit numai de ea“. Probabil că nu-i om din această țară care să nu audă melodia în urechi în timp ce citește aceste versuri. Cu siguranță, nu există suflet care să nu vibreze la auzul melodiei compuse și interpretate de Ducu Bertzi. 

Fără îndoială că multe dintre noi tind să creadă că aceste versuri sunt inspirate din viața cantautorului. Ei, bine, parțial. Se știe cu certitudine că Ducu Bertzi a frânt multe inimi. Multe de tot. Pe-a lui, însă, și-a păstrat-o intactă. Era mult prea preocupat de carieră pentru a se implica în relații serioase care l-ar fi încurcat. Până a apărut ea. Theodora. Anul acesta, aniversează 30 de ani de căsnicie.

Ducu Bertzi recunoaște că a făcut multe femei să sufere

Într-un interviu mai vechi pentru revista Tango, artistul recunoștea că le-a produs multor femei suferință. “Dar ispășesc asta prin cântece și sper să mă ierte“, glumește artistul. Ducu Bertzi nu-și mai amintește cine a fost prima lui prietenă: “Le schimbam des, nu erau niște relații serioase, s-au derulat multe în foarte scurt timp și nu pot să fixez pe cineva anume“, spune artistul pentru sursa citată.

Avea 31 de ani când a cunoscut-o pe Theodora, actuala lui soție. La coadă la benzină: “Ea vedea că stau de vorbă cu toți care intrau și ieșeau de la Casa Studenților, nu știa cine sunt, nu fusese la niciun spectacol. Am intrat în vorbă și ceea ce mi-a plăcut a fost faptul că mi-a spus din start, când eu i-am propus să ne mai vedem: Să știi că am o fetiță de trei ani, sunt cam ocupată, fac naveta la Călărași. Mi-a plăcut franchețea ei, își amintește artistul.

Ce l-a atras pe Ducu Bertzi la soția lui

Actuala soție a lui Ducu Bertzi are un copil dintr-o căsnicie anterioară, pe Maura, azi în vârstă de 36 de ani. La doi ani după ce s-au cunoscut, Ducu și Theodora au aflat că vor deveni părinți, așa că au luat decizia de a se căsători.

Artistul mărturisește că soția lui nu a știut, în momentul în care s-au cunoscut, că el este artist: “În alte relatii, tot timpul mă gândeam că poate faptul că eu eram pe scenă o determina pe fată să fie mai apropiată de mine și puteam avea mari dezamăgiri. Pe când așa, ea abia după vreo câteva luni a aflat de la o prietenă din Călărași cine e iubitul ei. Theodora făcea naveta și numai de spectacole nu-i ardea“, mărturisea artistul în interviul acordat revistei Tango.

Cântărețul mai spune că a apreciat foarte mult la soția lui faptul că nu i-a cerut să întrerupă legăturile cu fostele iubite: “A fost extrem de precaută în a-mi îndepărta celelalte relații, încet-încet, fără forță, fără să spună: < Din momentul ăsta, nu te mai sună nimeni! > , căci mă mai sunau. Nici căsnicia, nici perioada de dinainte nu le-am simțit ca pe o povară și a fost meritul ei“, mai spune artistul.

Astăzi, Ducu Bertzi are 63 de ani și doi nepoței de care este tare mândru, Dominic (3 ani) și Iza (6 ani). Acum, ca bunic, fac lucrurile pe care trebuia să le fac ca tată. Am fost mai mereu plecat în turnee, copiii mei se obişnuiseră cu programul meu, dar acum am mai mult timp să stau cu nepoţeii', a declarat artistul într-o emisiune tv.

Ducu Bertzi a cucerit publicul din România cu șlagăre precum: „Și de-ar fi', „Floare de colț', „M-am îndrăgostit numai de ea', „Suflet fără chei', „Omul pădurii'.  Soția lui, Theodora, este medic și membru al PNL implicat în probleme sociale. Maura a absolvit Facultatea de Științe Politice, Rareș a absolvit Universitatea Nicolae Titulescu, Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene, dar și Școala Naționaăa de Studii Politice si Administrative – SNSPA (Comunicare). În 2013 a terminat masterul în Studii Europene la Maastricht.

Citeste si

Unde locuiește, cum arată și ce face acum Janine Ștefan, fosta soție a lui Adrian Sârbu?

Cum arată singura femeie care a făcut-o geloasă pe Elena Ceaușescu? A scos-o din cinematografie: „Mă ura. Pur şi simplu, eram …'

Cât de frumoasă este soția lui Kramer din Seinfeld'!

Surse foto: facebook, Viva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete