Delia, impresionată de Mr Bean în semifinala iUmor: „Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae”

Delia, impresionată de Mr Bean în semifinala iUmor: „Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae”

Mâine seară, de la ora 20:00, la iUmor, 8 concurenți vor urca pe scenă în fața juraților, dar doar unul dintre ei va putea câștiga semifinala și se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro, din data de 13 decembrie.

Arnaldo Mangini, sosia lui Mr Bean, i-a cucerit pe cei trei jurați în audiții. Mihai Bendeac chiar a crezut pentru câteva secunde că este celebrul Rowan Atkinson pe scena iUmor.

Nici în semifinală lucrurile nu au stat diferit. Doar că, pentru momentul ales de acesta, Arnaldo a cerut ajutorul celor doi prezentatori, Dan Badea și Șerban Copoț, iar ce a ieșit a stârnit hohote de râs.

Delia, impresionată de Mr Bean în semifinala iUmor: „Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae”

Delia a fost impresionată de numărul pregătit de Mr Bean: „Arnaldo a dat o stare senzațională de bine în platou, a adus o bucurie aparte. A făcut totul foarte artistic și bine studiat.

Dan Badea și Șerban au fost delicioși alături de Mr Bean, un trio de senzație! Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae!”.

Mihai Bendeac a recunoscut că nu s-ar sătura niciodată de un astfel de număr: „Aș putea să vă văd în fiecare zi a existenței mele până la capăt!”.

Chiar și Cheloo i-a apreciat spectacolul lui Mr Bean și crede că apariția lui va rămâne în istoria sezoanelor iUmor: „Arnaldo este un concurent memorabil la iUmor.

Țin minte că m-am distrat foarte tare la prima lui apariție din audiții. Este foarte bun în ceea ce face, îl imită extraordinar pe Mr Bean.

Mi s-a părut un număr potrivit pentru unul dintre băieții mei de 5 ani”. Dacă va reuși Mr Bean să obțină cele 3 Thumbs up, telespectatorii vor putea vedea mâine seară, de la 20:00, la Antena 1.

Opt concurenți vor urca vineri, 6 decembrie, pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală iUmor: Arnaldo Mangini, cunoscut ca Mr. Bean, Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrik Cottet și Bogdan Sylar.

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

Cei care vor obține 3 Thumbs up, îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

Citește și:

Cât câștiga Mirela Vaida la primul job în televiziune: „Cu banii ăia mi-am luat şi primul apartament”

Ce ținute au purtat Primele Doamne la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la Reuniunea NATO

Ea este cea mai sexy cântăreață de muzică populară din România. Imaginile cu ea în costum de baie au încins atmosfera în mediul virtual

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete