Ce apare pe ecranul telefonului lui Măruță atunci când îl sună Andra

cum e trecută Andra în telefonul lui Măruță

Probabil vă sunt cunoscute glumele referitoare la modul în care unii bărbați își salvează în agenda telefonului numerele de telefoane ale soțiilor sau, acolo unde este cazul, ale amantelor: “My love”, “Iubire”, “Diva”, “Hitler”, “număr greșit”, “Mitică service”, “Costel vulcanizare”, “Reparații frigidere”, “ANAF” etc.

Cum e trecută Andra în telefonul lui Măruță

La acest capitol, bărbații sunt, de ce să n-o recunoaștem, mult mai creativi decât femeile. Iar vedetele nu fac nici ele excepție. Spre exemplu, Cătălin Măruță a dat dovadă de multă originalitate atunci când a salvat numărul soției lui în telefon. Când lui Măruță îi sună telefonul și pe ecran apare „Andra sau alți 2', realizatorul tv știe că la celălalt capăt al firului pot fi trei persoane: soția lui sau unul din cei doi copii, David sau Eva.

Într-unul dintre filmuleţele postatate pe YouTube, Eva (o influenceriță deja celebră de acum) i-a cerut lui Cătălin telefonul pentru a-şi suna mama. Urmărește materialul video de mai jos și vezi cum e trecută Andra în telefonul lui Măruță.

De ce Andra nu țipă niciodată

Nu e greu să-ți dai seama că Andra este o fire calmă. Soțul ei declara, cu ceva timp în urmă, că nu și-a auzit niciodată soția țipând: Stau bine să mă gândesc dacă am auzit-o vreodată pe Andra țipând prin casă. Nu, jur! Doar dacă pe David îl strigă de cinci ori și nu răspunde, atunci: «David!!! Da nu răspunzi odată?!?» Știi? La modul ăsta, dar, în rest… Nu, se protejează, trebuie să aibă grijă de voce, îți dai seama', a dezvăluit Cătălin Măruță în emisiunea Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea' de la Radio Europa FM, potrivit cancan.ro

Citește și

Andra a mărturisit cum a început relația cu soțul ei, Cătălin Măruță

Cum arătau Andra și Cătălin Măruță în ziua nunții

Cum arăta Andra când s-a lansat? Avea părul roșcat și foarte lung!

Foto: Facebook Andra și Cătălin Măruță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete