Deea Maxer, mămică tânără și extrem de sexy! Cât de mult a slăbit după a doua naștere?

Deea Maxer, mămică tânără și extrem de sexy! Cât de mult a slăbit după a doua naștere?

După o perioadă intensă de antrenamente acasă, sub îndrumarea unui antrenor, Deea Maxer a slăbit extrem de mult și are din nou silueta de dinainte de a rămâne însărcinată cu mezina familiei.

 

Foarte activă pe rețelele de socializare, aceasta a publicat câteva fotografii prin care le-a arătat fanilor uimitoarea transformare. La doar 30 de ani, Deea Maxer se poate declara o femeie împlinită. Soții Maxer formează un cuplu extrem de stabil și frumos și au împreună doi copii, Andreas (9 ani) și Maysa (9 luni).

Deea este 24/24 mămică, muncește la proiectele pe care le are în desfășurare, însă nu se neglijează și are grijă de aspectul ei fizic.

„Am stat mult să mă gândesc dacă să postez pozele astea sau nu. Ca să fii vulnerabil în public nu e simplu sau ușor!!! Mi-am dat seama că pozele „Înainte și după' de pe pagina lui (n.r. antrenorul) m-au făcut să îmi doresc această transformare. M-au motivat! Mi-am zis : ce? Eu nu pot? Ba pot. Și m-am apucat.

Primul pas a fost să îi scriu lui Dragoș pe pagină. Am stabilit să începem transformarea. Vorbesc la plural pentru că fără programul lui, fără planul alimentar și sportiv nu aș fi reușit.

Într-o lună am slăbit 5 kg și 7 cm în talie. Celulita s-a diminuat considerabil, dorm mai bine, am mai multă energie, iar planul alimentar e echilibrat. Pielea nu mai este flască iar mușchii sunt, evident, tonifiați. Am făcut sport ACASĂ zilnic sau 5 zile din 7. Nu mi-a fost foame niciodată.

Este irelevant pentru tine numărul de kilograme pierdut de mine pentru că fiecare persoană are alt organism și alte arderi. Reacționăm diferit însă ce trebuie să reții este că se poate face totul acasă! Acum cu sărbătorile am călcat strâmb. Am mâncat în afara planului alimentar dat de Dragoș. Și îmi asum.

Transformarea mea nu se încheie aici. Încep o nouă lună de plan alimentar și exerciții. Iar când planurile se vor termina o să am un nou stil de viață echilibrat și sănătos. Pentru întreținerea mea. Ideea este că dacă vrei să faci ceva pentru tine, poți face acasă. Eu n-am început într-o zi de luni, culmea, așa cum zicem toți : „Lasă că încep de luni, încep după sărbători, încep după Paște, lasă că încep în luna mai ca să mă pregătesc pentru vară'. Eu zic să începi acum. Pentru că e simplu, e mișto și nu e scump, apropo.

Satisfacția este imensă. Am pus pozele pentru a te motiva. Așa cum pe mine m-au motivat zecile de poze de pe pagina lui. Precizez că pozele sunt în stare pură, needitate. Chiar daca nu o sa scap de hate și comentarii. Erau pozele pe care i le trimiteam lui Dragoș. POZA era lucrarea de control la fiecare final de săptămână. Las aici rezultatele mele pentru a mă motiva chiar și pe mine să continui', a scris Deea maxer pe Instagram.

Nu știm dacă determinarea vedetei de a slăbi a fost cu adevărat intrisecă sau simplu fapt că a fost numită pe Facebook „mamă grasă' a motivat-o să facă ceva pentru a reveni la kilogramele de dinainte de sarcină. Oricum ar fi, este demnă de laude și felicitări.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete