Deea Condrea, decizie importantă în ceea ce privește religia copilului său: „Au fost prea multe tradiții și m-am săturat de ele”

Deea Condrea a participat la emisiunea „Bravo, ai stil' și a reușit să câștige admirația publicului, mai ales în mediul online. Influencerița este și mămica unui puști de doar 1 an și trei luni, iar recent a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care alege să-l crească.

Deea Condrea a născut pe 9 octombrie 2021 un băiețel pe care l-a numit Iian. Ea și partenerul său au decis ca micuțul să nu fie botezat pentru a-și alege el singur ce vrea să facă atunci când va avea suficientă maturitate.

„Nu suntem genul de oameni religioși și mai mult decât atât, una dintre valorile noastre, pe care vrem să o transmitem și copilului, este aceea de libertate. Și atunci, mi-aș dori ca Iian să ajungă în punctul în care să poată să cunoască toate particularitățile tuturor religiilor și să își aleagă dacă își dorește să fie botezat, în ce religie și dacă nu. Mi se pare că pe mine nu m-a întrebat nimeni dacă îmi doresc să fiu botezată sau nu. Mi-aș dori ca el să aibă dreptul la această alegere. Cumva, nu aleg în locul în niciun alt mod, îl întreb dacă vrea să mănânce mere sau pere, astfel că mi se pare OK și aici să fie alegerea lui. Noi am ales să nu facem botezul, să nu îl botezăm. Va vedea el, mai târziu. Își va alege singur ce își dorește', a declarat Deea Condrea pentru EGO.

deea-condreaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mai mult decât atât, atunci când micuțul a împlinit un anișor, cunoscuta influencerița a mărturisit că nu a organizat o „tăiere a moțului' și nici nu și-a pus copilul să aleagă diverse obiecte de pe tavă.

„Nu suntem cu tradițiile. Cu toate că eu am fost crescută la țară, poate au fost prea multe tradiții și m-am săturat de ele. Dar nu, nu am făcut nimic. Sincer, nici nu cred foarte tare în asta. Nu cred că dacă copilul alege o foarfecă o să se facă hairstylist. Prefer să descopăr în timp ce își dorește, să fiu alături de el, să îl încurajez și cam atât', a mai spus fosta concurentă „Bravo, ai stil!', pentru sursa citată anterior.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete