Bianca Drăgușanu o face praf pe Claudia Pătrășcanu: „Nu îi e rușine să zică așa ceva?”

Claudia Pătrășcanu a făcut recent câteva declarații care au stârnit un nou scandal între ea și actuala iubită a fostului soț. Bianca Drăgușanu i-a răspuns acesteia extrem de acid și a acuzat-o că nu vrea decât să apară pe sticlă invocând tot felul de subiecte de scandal.

De foarte multă vreme, Claudia Pătrășcanu aruncă replici dure la adresa Biancăi Drăgușanu. Uneori, actuala iubită a lui Gabi Bădălău a răspuns în același stil, iscându-se astfel un scandal între cele două femei. Mai mult decât atât, cântăreața a dezvăluit și suma pe care ar fi încasat-o la un eveniment, aproximativ 5000 de euro, bani pe care îi câștigă cinstit și nu are nevoie de altcineva care să-i plătească vacanțele. La auzul acestor declarații, Bianca Drăgușanu a răspuns dur.

„Ăsteia nu îi dă nimeni nimic, cred că și florile și le cumpără singură. Ce vacanță să-i dea ăsteia cineva? Cred că nici Anda Adam nu câștigă 5000 de euro pe concert, care a scos niște hit-uri. Ăsta a cântat pe 400 de euro la Vâlcea de Revelion, mai mult a dat pe motorină decât a primit de la cântare, nu îi e rușine să zică așa ceva?', a spus Bianca Drăgușanu despre Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

De asemenea, actuala iubită a lui Gabi Bădălău susține că artista ar trebui să renunțe în a mai apărea pe sticlă pentru a se face de râs.

„Ar trebui să-i fie rușine că se pune în ipostaza în care generează subiecte de presă care conțin numai scandal. Să-și vadă de cariera ei și să nu se mai autodenigreze vorbind despre mine. Este dezastru femeia, ferească Dumnezeu de așa ceva', a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete