Declarație uluitoare a Simonei Hapciuc după ce s-a întors din Republica Dominicană

Declarație uluitoare a Simonei Hapciuc după ce s-a întors din Republica Dominicană

Survivor România nu doar că testează limitele concurenților, dar le pune la încercare și capacitatea de adaptare și de stăpânire a emoțiilor. Echipa Faimoșilor a avut câteva înfrângeri până acum, iar la jocul de imunitate au pierdut concurenți care, totuși își doreau să mai rămână în competiție.

Printre aceștia se află și Simona Hapciuc care, deși a a demonstrat că este o supraviețuitoare, a fost eliminată destul de rapid din concurs. Imediat ce s-a întors în țară, frumoasa faimoasă și-a strâns puternic fiul în brațe datorită dorului ce a copleșit-o.

Încă de la început, Simona a arătat mult curaj și un caracter de fier ieșit din comun, având în vedere că și-a lăsat acasă copilașul în vârstă de trei ani. Cu toate acestea, tânăra mămică s-a văzut în fața consiliului și a nevoită să plece acasă. Aceasta a declarat că, din punctul ei de vedere, această eliminare a venit prea devreme. Singura alinare a fost revederea cu Dimitrie, băiețelul ei.

„Nu cred că am trăit vreodată o emoție atât de mare, poate doar când l-am născut, dar sinceră să fiu e ca și cum m-aș renaște eu. În momentul acesta realizez că să mă întorc a fost cel mai bun lucru pentru mine. Deși, inițial, eram foarte supărată pe colegii mei și pentru nominalizare, în momentul acesta pot doar să le mulțumesc pentru că m-au trimis lângă Dimitrie.

Eu am fost foarte nemulțumită deoarece nu mă consideram cea mai slabă din punct de vedere sportiv. Apoi am înțeles că Survivor e un joc de strategie, nu un joc sportiv. Atunci următoarea lor nominalizare, adică Elena, ei chiar au făcut o strategie. Chiar nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice pe acolo', a declarat Simona Hapciuc imediat după ce a ajuns în țară.

Simona Hapciuc, situații dificile la Survivor România

În acest sezon al reality-show-lui, mulți concurenți au suferit numeroasee accidente în urma cărora au avut nevoie de intervenția medicilor, ba chiar s-au văzut nevoiți să părăsească concursul. Prin aceste momente a trecut și Simona când a suferit o accidentare care ar fi putut să o trimită acasă mult mai devreme.

„Cel mai greu moment pentru mine la Survivor a fost când mi-a sărit genunchiul, mă vedeam plecată acasă și nu voiam să plec acasă. Nimeni nu înțelegea cât de greu e să stai pe banca de rezervă și să aștepți acel rezultat de la RMN și să-ți faci exercițiile că poate mâine intri. Dar de fiecare dată mai așteptam. Să stai rezervă la Survivor e mult mai greu decât să intri pe traseu.', a mai declarat Simona.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete