Lora, în lacrimi! Cine a făcut-o să nu-și mai stăpânească emoțiile, în direct?

Lora

Lora este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cântărețele de succes de la noi din țară. Artista în vârstă de 38 de ani se poate declara o femeie împlinită, cu o carieră frumoasă contruită de-a lungul anilor, dar și cu numeroase planuri personale.

Ea are o relație de foarte mulți ani cu Ionuț Ghenu și se pare că momentul în care cei doi vor deveni o familie cu acte în regulă se apropie cu pași repezi. Fanii frumoasei prezentatoare a emisiunii „Vorbește Lumea' știu că este o persoana extrem de sensibilă și se emoționează cu ușurință.

După ce mama ei a încetat din viață acum mai bine de un an de zile, Lora a rămas profund afectată de pierderea acesteia. Motiv pentru care, la auzul unei piese extrem de emoționante cântată de Oana Sîrbu, iubita lui Ionuț Ghenu nu a mai ținut cont că este în direct și s-a lăsat condusă de sentimente, neputând să-și mai stăpânească lacrimile.

Mai mult de atât, Lora i-a mărturisit Oanei că și-ar dori foarte tare ca în viitor să cânte alături de ea melodia „Te iubeam'.

„Este superbă. Mi se pare una dintre cele mai frumoase', a spus Lora despre melodia Oanei Sîrbu, în timp abia își putea controla emoțiile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete