Declarația pentru care prințul Harry a fost aspru criticat. Furioși, oamenii au reacționat imediat: “Se numește ipocrizie!”

După ce o lungă perioadă de timp Meghan Markle a fost ținta răutăților, acum a venit rândul prințului Harry să fie aspru criticat de public. O declarație a ducelui de Sussex i-a înfuriat pe oameni, iar aceștia au reacționat imediat: “Se numește ipocrizie!”

Orice lucru pe care îl fac ducii de Sussex este urmărit cu mare atenție de public, iar greșelile lor sunt taxate aspru de către oameni. L-a fel s-a întâmplat și acum când, aflat la Amsterdam pentru a susține un proiect de turism eco, prințul Harry a făcut o declarație care a înfuriat pe toată lumea.

Declarația pentru care prințul Harry a fost aspru criticat

Prințul Harry a zburat la Amsterdam cu un avion de linie pentru a promova un proiect ce îi încurajează pe oameni să facă alegeri care să protejeze mediul înconjurător atunci când călătoresc. Gestul său nu a făcut altceva decât să stârnească și mai mult revolta oamenilor, având în vedere că prințul Harry și Meghan Markle au fost criticați pentru că în decursul a 11 zile, cei doi au folosit un avion privat de patru ori, fiind cunoscut faptul că avioanele private produc mai multe noxe decât cele de linie.

Având în vedere cele întâmplate, oamenii au fost curioși cum își motivează ducele de Sussex alegerea, ținând cont de faptul că militează pentru protejarea mediului, însă faptele sale nu sunt orientate în această direcție.

“Toţi putem face lucrurile mai bine şi, cum nimeni nu este perfect, fiecare este responsabil de impactul propriilor acţiuni. Am venit aici cu un zbor comercial. 99% din viaţa mea am călătorit prin lume cu avioane de linie. Ocazional, în circumstanţe excepţionale, se întâmplă să iau astfel de decizii pentru a mă asigura că familia mea este în siguranţă. Este cu adevărat atât de simplu.”, a spus prințul Harry, potrivit bbc.com

Ducele de Sussex a încercat astfel să explice că a ales să călătorească cu avionul privat doar din dorința de a-și proteja familia. Declarația lui a stârnit un val de revoltă, iar oamenii l-au judecat aspru.

“Această explicaţie este o prostie. Prinţul William, care va fi rege într-o zi, nu face acest lucru. E doar o scuză pentru a călători în condiţii de lux. Se numeşte ipocrizie!”

“Harry, fratele tău, care e al doilea în linia de succesiune la tron, tocmai ce a zburat cu o companie low cost şi sunt sigur că dacă ar fi existat riscuri de securitate ar fi fost “aruncat” într-un avion privat, dar tu ce scuză ai?”

Acestea au fost doar două dintre comentariile acide la adresa prințului Harry, potrivit adevarul.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Raicu a recunoscut că iubeşte din nou. De ce refuză să vorbească despre iubitul ei?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, detalii despre botezul fiicei lor: „O să fie unul tradiţional. O să avem ..'

Andreea Marin, grave probleme de sănătate: „Eu sunt un om puternic'

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete