Declarația lui Nicolae Datcu despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „Am vorbit cu Leni aseara și…”

Declarația lui Nicolae Datcu despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „Am vorbit cu Leni aseara și…”

În emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani' de vineri a fost invitat Nicolae Datcu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Benone Sinulescu. Acesta a oferit noi informații privind starea de sănătate a cunoscutului interpret de muzică populară.

Potrivit celor declarate de Nicolae Datcu, cei doi artiști sunt prieteni de o viață, cunoscându-se încă din adolescență. Mai mult decât atât, cântărețul a mai spus că o cunoaște și pe soția lui Benone, Elena, care i-a spus cu o seară în urmă cum se simte artistul și care este starea sa de spirit.

Nicolae Datcu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Elenei Sinulescu pe care o consideră un „om minunat', iar iubirea lor este un exemplu pentru mulți dintre noi.

„Aveam 16 ani, eram vecin de bloc cu familia Sinulescu. Doamna Leni este un om minunat. Am auzit niște chestii, am ramas uimit despre ce s-a scris despre doamna Leni. Sunt o familie minunata. Se iubesc, se vede că se potrivesc. Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism', a mărturisit Nicolae Datcu, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Benone Sinulescu se află internat de aproape o săptămână la Spitalul Județean din Arad. Medicii îi acordă toată atenția necesară, iar colega acestuia de breaslă, Saveta Bogdan a povestit într-o emisiune televizată că maestrului i s-a făcut un RMN pentru a vedea care sunt următorii pași pe care ar trebui să-i facă specialiștii pentru a-i îmbunătăți starea de sănătate.

„Ultima dată ne-am întâlnit în Maramureș, acum doi ani în urmă. El era un coleg extraordinar, un om cu mare suflet, sunt informată foarte bine de la un prieten de familie, i s-a făcut RMN si așteaptă rezultatele să vadă ce se întâmplă', a declarat Saveta Bogdan.

Cel care a anunțat întreaga lume că Benone Sinulescu se află într-o stare critică este fostul său impresar, Ionuț Pavel. Tot acesta a explicat care este rostul acestui RMN efectuat săptămâna aceasta și ce urmăresc medicii.

„Da, un RMN mai elaborat, cu substanță de contrast și o geogramă, dacă medicii operează acea carotidă, să știe cum să … Maestrul e în spital, e bine acum, nu vreau să pun presiune mai multă decât s-a spus până acum. Nu e în cele mai roz condiții de sănătate, știu că există comunicare', a spus Ionuț Pavel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete