Declarația inedită a lui Sam Asghari despre primul copil cu Britney Spears: „O să fiu dur”

Britney Spears le-a spus fanilor la începutul acestei luni că va avea un copil. Logodnicul cântăreței, Sam Asghari, a făcut recent o declarație inedită.

Apărând miercuri la Access Hollywood, actorul în vârstă de 28 de ani a spus că nu este nerăbdător să cunoască sexul copilului său pe care îl va avea cu vedeta.

Când gazda Mario Lopez a întrebat dacă el și starul pop plănuiesc să afle sexul copilului din timp, Asghari a răspuns: „Depinde de Britney, dar nu vreau. Aș vrea să aștept.”

Totuși, fie că este o fată sau un băiat, Asghari știe deja cum va fi ca părinte.

„Dacă este o fiică, va fi cea mai răsfățată prințesă vreodată. Dacă este un fiu, va fi cel mai dur fiu. O să fiu dur cu copilul”, a spus el, potrivit People.

Britney Spears le-a spus pentru prima dată fanilor că „ va avea un copil' la începutul acestei luni pe Instagram. Împărtășind o imagine cu un set de ceai roz și flori asortate, ea a scris în legenda că a făcut un „test de sarcină' după ultima ei vacanță.

„Am pierdut atât de multe kilograme pentru călătoria în Maui, ca să le pun la loc imediat… Mi-am spus Ce s-a întâmplat cu stomacul meu? Soţul meu mi-a spus: Nu, pur şi simplu eşti însărcinată cu mâncare, prostuțo. Aşa că am făcut un test de sarcină și o să avem un copil'.

Ulterior, Sam Asghari a distribuit o imagine pe Instagram cu un mesaj care părea să facă referire la postarea lui Spears. „Căsătoria și copiii sunt o parte naturală a unei relații puternice, plină de dragoste și respect. Paternitatea este ceva ce am așteptat întotdeauna cu nerăbdare. Este cea mai importantă slujbă pe care o voi avea vreodată🙏', a scris el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete