Alexia Țalavutis, de nerecunoscut

De obicei, este ușor de recunoscut: Alexia Țalavutis este creața blondă din trupa Lala Band, cu o energie pozitivă care se simte imediat.

După succesul pe care l-au cunoscut toți cei implicați în proiectul Lala Band, Alexia Țalavutis și-a continuat cariera artistică solo și a acceptat o nouă provocare în 2022. Artista va face pereche cu Dima Trofim pentru unul dintre cele mai urmărite tv-show-uri din România: Te cunosc de undeva!, de la Antena 1.

Se știe că transformările prin care trec concurenții implicați în acest proiect sunt spectaculoase, însă de data aceasta Alexia Țalavutis este, într-adevăr, de nerecunoscut.

Alexia Țalavutis: „Mă așteptam să începem cu ceva mai lejer'

„Am fost de-a dreptul şocată să primim Michael Jackson din prima! Mă aşteptam să începem cu ceva mai lejer, însă… Am stat 5 ore la cabina de machiaj în ziua galei, fără nicio pauză. Nu am mai îndrăznit nici să mâncăm, de teamă să nu stricăm machiajul, din respect pentru munca întregii echipe, care e una colosală. Pentru momentul nostru din Thriller s-a folosit machiaj special, mulaje din latex şi foarte multe efecte lucrate cu grijă de echipa condusă de către Gabi Creţan. Lentilele negre ne-au dat mari bătăi de cap, întrucât sunt destul de opace, iar orientarea în spaţiu devenea un pic dificilă, mai ales că Furnica (profesoara noastră de coregrafie) a cam scos untul din noi la repetiţii, iar mişcările nu aveau voie să fie decât impecabile!' a povestit aceasta.

Deși obișnuită cu ritmul unei astfel de emisiuni, aceasta a recunoscut că formatul este unul inedit și provocator.

„Provocarea supremă la acest show este să cântam şi să dansăm în acelaşi timp şi, desigur, să nu uităm nici de actorie, aducând live pe scena Te cunosc de undeva! referinţe din videoclipurile artiştilor. Ceea ce facem noi e foarte greu!', a concluzionat Alexia Țalavutis.

Emisiunea se va difuza în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

Alexia TalavutisSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: PR, Instagram

Citește și: E oficial! Juno și Jo nu mai formează un cuplu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete