Cum s-a despărțit Justin Timberlake de Britney Spears acum 20 de ani?

Se vorbește din nou despre Britney Spears, fie că este în sfârșit stăpână pe propria viață după o lungă bătălie legală împotriva tatălui ei, fie pentru că și-a anunțat a treia sarcină. În plus, acum vechea ei relație cu Justin Timberlake revine și ea în atenția publicului.

Între 1999 și 2002, Justin Timberlake și Britney Spears au fost unul dintre cele mai iubite cupluri. Dacă separat au fost idolatrizați de milioane de fani, împreună au reprezentat o bombă mediatică.

Cu toate acestea, acea relație care părea aproape perfectă s-a încheiat pe neașteptate și acum, 20 de ani mai târziu, cel care a readus-o la lumină este regizorul Chris Applebaum, renumit pentru că a realizat videoclipuri muzicale pentru vedete celebre precum Rihanna (videoclipul ei iconic pentru piesa Umbrella), Miley Cyrus, Demi Lovato sau Céline Dion, pe lângă Britney Spears.

Acum, Applebaum a decis să mărturisească pe rețelele de socializare cum a fost martor la despărțirea celor doi artiști. Justin Timberlake și-a relația cu Britney, printr-un mesaj text.

„Iată o poză cu mine cu @britneyspears înainte de a-mi lăsa barbă. Aceasta a fost făcută în a doua zi de filmare pentru videoclipul ei „Overprotected (Darkchild Remix)', a scris Applebaum pe Instagram.

„A fost o zi (planificată) de filmare de 24 de ore. La 12 ore am făcut o mică pauză. La un moment dat, în timpul schimbului 2, Brit a dispărut și m-am dus la remorca ei să o iau… doar pentru a descoperi că prietenul ei, Justin, tocmai se despărțise de ea printr-un mesaj text.

Ne-am așezat un minut pe podeaua rulotei ei, am vorbit și apoi ne-am adunat. I-am spus că ar trebui să iasă acolo și să-i arate lui Justin că a făcut cea mai mare greșeală din viața lui', a adăugat regizorul.

Foto: Instagram , Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete