Decizie radicală luată de mama lui Meghan Markle. Totul are legătură cu ducesa de Sussex

În momentul în care s-a căsătorit cu prințul Harry și a intrat în familia regală britanică, nu doar Meghan Markle a trecut printr-o serie de schimbări importante, ci și viața celor care îi sunt aproape a suferit modificări. Având în vedere noul statul al fiicei sale, mama lui Meghan Markle a luat o decizie radicală, iar totul are legătură cu ducesa de Sussex.

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, îi este mereu aproape fiicei sale, dar după ce aceasta a devenit soția prințului Harry, cele două au fost nevoite să se vadă mult mai rar din cauza distanței care le desparte. Mama ducesei de Sussex intenționează să rezolve rapid această problemă, motiv pentru care a luat o hotărâre foarte importantă, atât pentru ea, cât și pentru Meghan Markle.

Decizie radicală luată de mama lui Meghan Markle

Doria Ragland are o relație specială cu fiica ei, iar pentru că își dorește să îi fie mereu aproape, aceasta a decis să plece definitiv din SUA și să se mute în Marea Britanie, locul unde Meghan Markle locuiește alături de prințul Harry, potrivit agerpres.ro. Informațiile apărute în presa internațională spun că mutarea ar urma să aibă loc în luna septembrie a acestui an, chiar înainte de ziua de naștere a mamei lui Meghan Markle. Aceasta nu este singura schimbare importantă din viața mamei ducesei de Sussex, Doria Ragland renunțând la jobul de asistentă medicală și fiind însoțită în permanență de un bodyguard care să se asigure că este în siguranță.

“Se pregăteşte să se mute la Londra, cred că va pleca cât mai curând posibil. Vrea să locuiască cât mai aproape de fiica ei”, a spus o prietenă apropiată a Doriei Ragland, potrivit agerpres.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și mama acesteia, Doria Ragland.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Toma Caragiu și Jean Constantin s-au născut pe aceeași dată, 21 august, și au jucat împreună în 13 filme de mare succes

Cum arată Adela Popescu în costum de baie? Însărcinată în 6 luni, vedeta și-a etalat burtica de gravidă

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 21 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete