Personalitățile născute în Zodia Leului pe 21 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

personalitățile născute în Zodia Leului pe 21 august

personalitățile născute în Zodia Leului pe 21 august

Cum i-a salvat shoppingul viața lui Kim Catral? Ce a trebuit să facă la casting Carrie-Ann Moss ca să primească rolul din Matrix? De ce s-a supărat mama lui Kenny Rogers când și-a lansat cel mai mare hit? E ceva ce nu știai despre personalitățile născute în Zodia Leului pe 21 august?

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 21 august
KIM CATRAL

Kim Victoria Cattrall s-a născut pe 21 august 1956, la Liverpool. Familia s-a mutat în scurt timp în Canada. Apoi Kim a pendulat între Anglia, Canada și Statele Unite. Studiile de artă dramatică și le-a început la Londra și le-a continuat în Canada. Apoi s-a mutat la New York, unde a continuat să studieze. Aici a avut șansa de a juca în teatrele de pe Brodway.

A debutat în film în 1975, cu un mic rol în Rosebud, film regizat de Otto Preminger, cu Peter O’Toole în rolul principal. Până în acest moment a jucat 92 de roluri, majoritatea în producții TV. Este cunoscută mai ales pentru rolul Samantha Jones din serialul HBO Sex and the City (1998–2004). Pentru acest rol a fost nominalizată de patru ori la Globul de Aur, pe care l-a și câștigat în 2002.

A fost căsătorită de trei ori și a avut o relație cu actualul prim ministru al Canadei, Pierre Elliott Trudeau. A locuit 7 ani în Frankfurt (1982-1989) și a ajuns să vorbească fluent germana. În decembrie 1988, a avut rezervare la celebra cursă Pan Am 103, care s-a prăbușit. De la acest dezastru a pornit declinul care a dus la închiderea companiei. Catral a anulat rezervarea în ultimul moment pentru că nu-și terminase shoppingul de Crăciun.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 21 august
CARRIE-ANN MOSS

Carrie-Ann Moss s-a născut pe 21 august 1967, în Canada. Numele l-a primit după hitul aflat la mare modă în acel an, „Carrie Ann', al trupei britanice The Hollies.

A debutat în 1990, în Spania, unde se filma serialul american Dark Justice. După câteva apariții în seriale TV, în 1993, a fost distribuită în serialul canadian Matrix. I-a avut alături pe Nick Mancuso și Phillip Jarrett.

Când Hollywoodul a produs filmul de acțiune SF Matrix (1999, 2003), a fost distribuită în rolul Trinity. Pentru acest rol, a dat o probă de condiție fizică deosebit de dificilă. A trebuit să-și dovedească mobilitatea și forța timp de trei ore. Așa cum ea însăși recunoaște, până la Matrix, era o necunoscută.

1999 a însemnat încă un început pentru Carrie-Ann Moss. În acel an s-a căsătorit cu actorul și regizorul canadian Steven Roy. Sunt și acum împreună și au trei copii: doi băieți și o fată.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 21 august
KENNY ROGERS

Kenneth Donald Rogers s-a născut 21 august 1938, în Houston, Texas într-o familie cu opt copii. Este un artist reprezentativ pentru genul muzical country, dar a abordat și alte genuri. A înregistrat și a fost premiat inclusiv pentru rock, pop și soul. Este unul dintre cei mai bine vânduți muzicieni din toate timpurile, cu peste 100 de milioane de discuri.

Cariera lui a început în anii ʽ50, cu diverse trupe. Cariera solo a început cu adevărat în 1976 și, teoretic, continuă și în ziua de azi. În aprilie a fost nevoit să-și întrerupă turneul de retragere, din motive medicale. Dar n-a spus, deocamdată, că renunță la turneu.

Probabil că hitul lui nr. 1 rămâne Lucille. Balada este o poveste emoționantă despre o femeie cu acest nume care și-a părăsit familia și a ajuns prostituată. Când a apărut single-ul, în 1977, a fost imediat un succes de mari proporții. O singură persoană a fost total agasată de această piesă. Era mama artistului, care, întâmplător, se numea… Lucille! Fiul a liniștit-o spunându-i că piesa nu are legătură cu ea. Muzica și textul nu au fost scrise de el. Piesa deja exista și nu mai putea schimba numele personajului.

Kenny Rogers s-a căsătorit de patru ori, cea de a patra căsătorie continuă și azi. Are în total cinci copii. Ultimii doi, gemeni, s-au născut când tatăl lor avea 60 de ani.

Mihaela Serea
Foto: Wikipedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber