Decizia luată de Olivia Steer și Andi Moisescu pentru copiii lor: „Ne bucurăm când îi mai vedem din când în când”

Andi Moisescu a povestit la PRO TV ce decizia a luat împreună cu soția sa, Olivia, în legătură cu cei doi copii. Aceștia au împreună doi băieți.

Dana Rogoz a fost invitată în emisiunea „La Măruță', unde a povestit că este afectată de faptul că fiica sa, Lia, preferă să doarmă cu tatăl ei și să își petreacă mai mult timp cu Radu. Adela Popescu, cea care îi ține locul lui Cătălin Măruță temporar, l-a întrebat pe Andi Moisescu cum a fost în cazul băieților săi.

Andi Moisescu și Olivia Steer au împreună doi băieți, unul de 13 ani și altul de 15. „La noi sunt băieți amândoi. Ei au fost împărțiți, dar depinde de vârstă.

La început, pentru că normal petreceau mai mult timp cu Olivia și mai puțin cu mine, când ajungeam acasă erau amândoi lipiți de mine. E firesc pe undeva, îți dai seama', a spus Andi Moisescu.

andi-moisescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

„Acum sunt atât de mari, încât nu mai vor nici cu unul, nici cu altul. Noi ne bucurăm când îi mai vedem din când în când', a mai glumit juratul de la „Românii au talent'. Întrebat dacă Olivia Steer reușea să îi culce singură pe amândoi, Andi Moisescu a spus că nu, ei se împărțeau. „Nu, separat, ne împărțeam. Ea cu unul, eu cu unul', a mai declarat prezentatorul ieri, „La Măruță', potrivit Libertatea.

Povestea de iubire dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Invitat acum ceva vreme în podcastul lui Bobonete, Andi Moisescu a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre el și cea care avea să-i devină soție în 2004, Olivia Steer. A văzut-o la TV și s-a îndrăgostit. „Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o.

Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. ‘Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta, ‘Cu cine?, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ‘Păi, ia să te uiți s-o vezi!. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ‘Ia uite, mă, cum de nu o știam…. Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu, a mărturisit Andi Moisescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete