Sebastian Dobrincu va fi operat de urgență după Survivor 2023: „Un pas. Un pas greșit. Și asta a schimbat tot”

Sebastian Dobrincu s-a accidentat grav la picior pe traseul Survivor și a fost transportat de urgență la spital. Medicii au descoperit că are nevoie de operație, așa că Faimosul a fost eliminat din competiție.

În ediția din 18 ianuarie, primul joc al serii s-a concluzionat cu o victorie a Războinicilor care a oprit șirul celor câștigate de Faimoși și care le-a adus un set de pescuit celor din tribul albastru. Rămâne de văzut cum vor reuși să-l folosească și pe mai departe. La finalul jocului, Daniel Pavel le-a dat tuturor celor prezenți o veste dureroasă: Sebastian Dobrincu a fost nevoit să părăsească competiția în urma accidentării suferite acum câteva zile.

Sebastian Dobrincu merge acum în cârje, după ce s-a accidentat. „Ca să fiu sincer mă simt frustrat pentru că până acum Survivor mi-a fost o experiență care mi-a priit cu totul. Intram pe traseu cu drag, cu adrenalină, să fiu cu nebunii mei.

În schimb, cred că toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv, știe Universul și Dumnezeu cum le așază pe toate. Pare că până aici a fost. Dacă la începutul emisiunii spuneam că Survivor e un nou capitol în viața mea, pare că termin aici momentan. Termin cu zâmbetul pe buze, recunoscător pentru tot ce am trăit alături de nebunii mei, de adversarii noștri', a declarat el, la Survivor.

Și a continuat: „Plec cu multe lecții. Din păcate, verdictul medical spune că am nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență. Și intervenția asta doare mai puțin decât toată frustrarea acumulată că eu nu pot să continui, am venit cu cele mai bune intenții, am venit să lupt, n-am venit să câștig, n-am nevoie de fani, de bani, n-am nevoie de altceva în afară să lupt…Din păcate nu am putut!', a încheiat Faimosul, care a scris un mesaj și pe Instagram.

„Un pas. Un pas greșit. Și asta a schimbat tot. Plec însă cu cel mai mare premiu. Survivor m-a învățat ce înseamnă de fapt, fericirea — adevăratele frumuseți ale vieții. Luptam nemâncat în junglă, adormeam în ploaie, sub cerul liber, izolat total de civilizație și totuși… eram atât de fericit. Mă bucura fiecare rază de soare, fiecare adiere de vânt, sunet al naturii. Nu aveam nimic și totodată simțeam că am totul. Fugim după bani, succes, validare, când fericirea stă în cele mai mici lucruri. Ce nebunie. Înțeleg altfel viața acum. Vă sunt dator cu niște povești. Mă recuperez rapid și vă spun tot ce nu s-a văzut la televizor. Mă simt copleșit de mesajele voastre. Vă iubesc! Mă înclin în fața voastră!', a transmis el.

Invitat vineri în emisiunea lui Măruță, Sebastian a mărturisit că a plâns de supărare când a plecat din Republica Dominicană, iar ceea ce a trăit acolo nu va uita niciodată. „Dacă aș putea să-mi iau un alt picior, mâine m-aș întoarce', a spus Sebastian, mărturisind că nu i-a lipsit nimic de acasă.

Mai mult, întrebat pe cine ar vedea lider în echipa Faimoșilor, Sebastian a spus fără să stea pe gânduri că Ionuț sau Jorge, pentru că amândoi au spirit de echipă. Sebastian a ținut să precizeze că indiferent de ce se vede la televizor echipa este una foarte unită și între ei s-a legat o legătură foarte puternică. Legat de recuperarea sa, Sebastian a dezvăluit că probabil va dura undeva între 4-6 luni.

fanii-reactie-accidentare-sebastian-dobrincuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

La Consiliul de Eliminare din aceeași ediție încă o concurentă a pornit pe drumul spre casă. În urma voturilor celor de acasă, din tribul Războinicilor, a plecat Maria Lungu. Tânăra a fost cea mai puțin votată, în timp ce Andrei Neagu și Codruța Began continuă drumul în Survivor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete