De pe Facebook, pe bancile universitatii

Universitate

In acest context, Universitatea Spiru Haret a luat o initiativa pe care am putea s-o numim „youth friendly'. Prietenii Universitatii Spiru Haret pe Facebook (viitorii sau actualii studenti) au sansa sa castige una dintre cele cinci taxe anuale de scolarizare oferite de universitate in cadrul unui concurs organizat in aceasta luna.

Inscrierile in anul universitar 2010-2011 sunt in plina desfasurare, asa ca Universitatea Spiru Haret le-a pregatit o surpriza viitorilor sau actualilor studenti.

Regulile sunt foarte simple! Cauta „Spiru Haret Universitate' pe Facebook si adauga Universitatea in lista ta de prieteni pana la 22 august 2010. Urmareste postarile Universitatii Spiru Haret pentru a afla noutati despre concurs si, bineinteles, pentru a sti daca esti fericitul castigator al uneia dintre cele cinci taxe anuale de scolarizare.

„Facebook este o platforma sociala in care tinerii sunt foarte activi, si ne-am dorit sa fim cat mai aproape de studentii sau de viitorii nostri studenti si in mediul online, nu doar in activitatea de zi cu zi din cadrul Universitatii Spiru Haret. Prin acest concurs dorim sa venim in intampinarea celor care sunt sau vor sa devina haretisti, comunicarea foarte activa in mediul online facand parte din strategia noastra viitoare', a declarat Aurelian A. Bondrea, rectorul Universitatii Spiru Haret.

La concurs se pot inscrie toti cei care doresc sa studieze in una dintre cele 25 de facultati ale Universitatii Spiru Haret, prezente in sapte orase din tara: Bucuresti, Blaj, Brasov, Campulung-Muscel, Constanta, Craiova si Ramnicu-Valcea. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 26 august 2010 pe pagina de Facebook a Universitatii si prin intermediul unui comunicat de presa.

Castigarea concursului nu asigra un loc in universitate. Procedura de admitere isi urmeaza regulile ei. Ceea ce se poate castiga este taxa de scolarizare pentru un student care indeplineste conditiile de admitere.

Universitatea Spiru Haret

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri