De ce s-a despărțit Adrian Mutu de fosta soție Consuelo: „Aș putea să-i reproșez multe…”

Adrian Mutu și-a găsit fericirea în brațele Sandrei, după două căsnicii eșuate. Sandra a născut anul trecut un băiețel frumos, care a primit numele de Tiago.

Fotbalistul a mai fost căsătorit cu actrița Alexandra Dinu. De asemenea, Mutu a avut și o căsnicie cu frumoasa Consuelo Matos, care i-a dăruit două fetițe.

De ce s-a despărțit Adrian Mutu de fosta soție Consuelo

Cu toate acestea, se pare că mariajul lor nu a mers, iar fotbalistul s-a despărțit de ea, dar i-a lăsat o bună parte din averea sa, dar acest lucru nu l-a afectat.

„Eu dacă aş avea să îi reproşez Consuelei ceva, aş putea să-i reproşez multe lucruri, dar nu o voi face. Mă sună, mi le dă pe fete la telefon, vorbesc cu ele. Când m-am văzut cu fetele şi cu Sandra, ea le-a pregătit şi a stat de vorbă cu ele. Scopul nostru de acum înainte este acela de a le creşte pe fete frumos. O mare parte din avere a rămas la ea, nu vreau să vorbesc mult despre asta. Suntem ok, financiar nu avem nicio problemă', a declarat Adrian Mutu, pentru cancan.ro, în urmă cu ceva timp.

„Eu şi Consuelo ne-am cunoscut, ne-am înţeles bine. Ea are acum o relaţie, el a trecut peste', a spus și Sandra, actuala soție a fotbalistului.

În prezent, Adrian Mutu, în vârstă de 39 de ani, se bucură de relația cu Sandra, care este mult mai tânără decât el, având 24 de ani.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adrian Mutu şi Sandra Bachici, nuntă și botez într-o singură zi! Cât a costat rochia de mireasă

Adrian Mutu a devenit tată pentru a patra oară. Soția lui a născut un băiețel

Soția lui Adrian Mutu se pregăteşte să nască. Cum arată Sandra Bachici, în ultimele două săptămâni de sarcină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete