De ce a plecat Dragoș Bucur de la emisiunea „Visuri la cheie”? Prezentatorul a făcut primele declarații: „Le mulțumesc colegilor din echipă”

Vezi pozele

Dragoș Bucur a fost prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie' timp de patru sezoane, în care a făcut tot posibilul să le aducă fericirea pe chip mai multor familii greu încercate de viață. După ce s-a implicat cu totul în acest format de televiziune, actorul a decis că este momentul să părăsească emisiunea. 

Dragoș Bucur a avut o contribuție imensă în acest proiect și s-a dedicat total fiecărui caz prezentat. A fost alături de familiile prezentate și din punct de vedere emoțional, dar în privința renovării locuințelor.

De ce a plecat Dragoș Bucur de la emisiunea „Visuri la cheie'?

Pe viitor, celebrul actor se va dedica în continuare proiectelor din cinematografie, le pregătește noutăți și lansări fanilor săi, dar rămâne și un apropiat al emisiunii Visuri la cheie.

„Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată și îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet. Le mulțumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, și mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetiștii, scenariștii, producătorii, costumierele, make-up artiștii, șoferii și, nu în ultimul rând, colegii arhitecți.

Mi-a plăcut mult și sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune și cu rele, și m-a ajutat să îmi găsesc câțiva prieteni adevărați. Dar adevărul este că sunt în primul rând soț și tată, apoi actor, producător de cinema începător, puțin pedagog și abia apoi om de televiziune, și aș vrea să revin la această ierharhie în viața mea. Iar pentru cârcotașii care nu lipsesc niciodată din viața noastră: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!', a declarat Dragoș Bucur, la Pro TV.

Filmările pentru sezonul cinci „Visuri la cheie' vor începe în această primăvară cu un nou prezentator. Acesta va fi anunțat în curând.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Dragoș Bucur, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Dragoș Bucur: „În altă viață am fost om al deșertului

[VIDEO] Interviu cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol despre Love Building

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete