De ce Kate Middleton poartă bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a și Meghan Markle nu?

De ce nu poartă Meghan Markle bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a

După cum bine știți, Meghan Markle (38 de ani) și Kate Middleton (37 de ani) sunt, de ceva timp, membre ale familiei regale britanice.

De-a lungul timpului, Kate a purtat în numeroase ocazii bijuterii din superba colecție a reginei Elisabeta a II-a. De ce nu și Meghan?

La o diferență de 7 ani, Meghan și Kate s-au căsătorit cu doi dintre nepoții reginei Elisabeta a II-a, prințul Harry (35 de ani) și, respectiv, prințul William (37 de ani).

În ziua în care s-au căsătorit, ambele ducese și-au împrumutat tiara purtată din impresionanta colecție a reginei.

De la nunta ei din anul 2011, Kate a continuat să împrumute bijuteriile suveranei. La începutul anului acesta, presa internațională relata că lui Meghan Markle i s-ar fi interzis să mai poarte bijuteriile acesteia.

Potrivit presei, deși regina i-a împrumutat bijuterii ducesei de Cambridge, Meghan Markle nu se va bucura de același privilegiu.

O sursă declara pentru The Sun: „Este o situație surprinzătoare. Tensiune și supărare, mai ales pentru Harry.

Este la alegerea reginei și a sfetnicilor ei ce bijuterii din colecția regală pot fi împrumutate și cui”.

De ce Kate Middleton poartă bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a și Meghan Markle nu?

De la nunta cuplului din luna mai a anului 2018, Meghan a fost rareori surprinsă purtând piese din această colecție.

Regina trebuie să îi ofere acordul înainte ca o astfel de bijuterie să poată fi purtată în public, spune jurnalistul Dan Wooton.

„Regina este cea care se ocupă de această colecție regală, colecție masivă a tuturor artefactelor pe care țara și familia regală le dețin.”

„Multe dintre aceste bijuterii i-au fost împrumutate cândva și prințesei Diana.” 

Deși nu a purtat piese din colecția regală, Meghan a fost surprinsă purtând bijuteriile regretatei prințese Diana.

Pentru lansarea colecției sale de haine Smart Works, Meghan a purtat o pereche de cercei cu pietre prețioase și o brățară aurie care i-au aparținut Dianei.

Motivul real din spatele acestei decizii ar putea sta chiar în mâinile duceselor. Vorbind cu jurnaliștii publicației online Express.co.uk, stilista Charlotte Balbier a explicat cum această aparentă decizie ține, de fapt, de stilul vestimentar al duceselor.

„Alegerile vestimentare ale lui Kate sunt mult mai tradiționale”

A spus: „Alegerile vestimentare ale lui Kate sunt mult mai tradiționale, în timp ce Meghan abordează un look diametral opus.

Ducesa de Sussex optează pentru bijuterii mici și delicate. Cu cât mai mici, cu atât mai bine. Brățări fine și cercei de mici dimensiuni, asta este semnătura fostei actrițe”.

Lauren Teff, de asemenea stilist, mai spune despre stilul lui Meghan: „Meghan optează pentru bijuterii simple, dar stilate și contemporane, cu un twist totuși clasic”.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

De ce Meghan Markle nu a stat alături de Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton și Camilla Parker Bowles la festivitățile Zilei Comemorării?

Cum arată și cu cine este căsătorită femeia pentru care prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete