Lora face mărturisiri cutremurătoare despre ce a trăit atunci când era căsătorită cu Dan Badea

Lora face mărturisiri cutremurătoare despre ce a trăit atunci când era căsătorită cu Dan Badea


„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil.

A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ăla, clar ai iubit o proiecţie.

Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic', spune Lora într-un interviu făcând, evident, referire la mariajul pe care l-a avut cu Dan Badea.

„Regret nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum.

E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână, ceva nu este în regulă'.

Lora și Dan Badea au divorțat în anul 2014. Acum cei doi sunt fericiți. Au luat-o pe drumuri separate și fiecare și-a construit drumul așa cum și-a dorit. Lora are o relație frumoasă cu managerul ei, Ionuț Ghenu, și este una dintre cele mai iubiti artiste din România. Dan Badea este căsătorit, are un copil și super succes cu show-urile de stand up comedy pe care le ține în toată țara.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete