De ce nu a avut Daniela Vlădescu copii? „Întotdeauna mi-am spus că un copil trebuie să”

În anul 2009, într-un interviu oferit publicației Adevărul de Constanța, Daniela Vlădescu a dezvăluit motivul din cauza căruia nu a avut copii. Fosta soprană a vorbit și despre relația ei cu Nicu Ceaușescu.

„Îmi plac copiii. Poate aş fi avut altă viaţă, alte răspunderi, dacă aş fi avut copii, dar n-a fost cazul.

Întotdeauna mi-am spus că un copil trebuie să se nască cu doi părinţi care să-l iubească. N-am vrut să fiu mamă singură!

Copilul suferă. Ar fi râs copiii de pe stradă spunându-i că n-are tată. Dacă aş fi avut un soţ care să mă iubească şi cu care să ne înhămăm la o viaţă normală ..”, a mărturisit Daniela pentru Adevărul de Constanța.

Vorbind despre relația cu fiul soților Ceaușescu, fosta soprană mărturisea pentru aceeași sursă: „Niciodată nimeni n-a vrut să ştie cine sunt eu şi ce fac!

Toată lumea m-a întrebat despre această relaţie. N-am fost un beneficiar al unui nivel de trai mai special decât al altora! Sunt la fel ca toţi ceilalţi!

O luam pe mama şi stăteam noaptea la coadă la alimente, nu sunt un om care a avut ceva în mod special ..”

S-a mai îndrăgostit Daniela Vlădescu?

Deși s-a mai îndrăgostit, mărturisește că întotdeauna a ales persoane nepotrivite. „Toţi m-au făcut să sufăr, toţi!

Din cauza altruismului şi din cauză că pun persoana celuilalt mai presus de orice. Raţional, aş vrea să mă schimb, dar nu pot.

Sunt şi oameni care s-au îndrăgostit de mine şi care mi-ar fi făcut o viaţă frumoasă, dar .. dacă n-am putut să-i iubesc ..

De obicei, raţiunea merge înainte, dar eu nu pot .. dacă nu-i iubire… Iubirea e o flacără .. să simţi nodu-n gât şi .. asta-i iubirea!

Altfel, e o prietenie şi .. atât! A iubi înseamnă de foarte multe ori să suferi. În general, în iubire unul iubeşte şi altul primeşte”, a încheiat pentru aceeași sursă.

Foto: Captură YouTube Arhivă TVR

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Teo Trandafir! Ce carieră își dorește Maia să urmeze? Nu vrea să calce pe urmele celebrei sale mame

Monica Bellucci și fostul ei soț, Vincent Cassel, împreună pe covorul roșu. Actrița a atras toate privirile!

Ed Sheeran şi-a anunţat retragerea temporară din muzică. Artistul este acuzat de plagiat! Câte dintre hiturile sale sunt de fapt copiate?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete