De ce Meghan Markle și fostul soț,Trevor Engelson, nu au avut copii

Înainte de a deveni Ducesă de Sussex, Meghan Markle a avut o relație de zece ani, dintre care trei de căsnicie, cu Trevor Engelson. A fost o relație la distanță, fiecare dintre ei prioritizând carieră, în detrimentul relației. 

1.90 m, păr blond și un corp atletic. Inițial, însă, aceste atribute nu i-au atras atenția lui Meghan Markle, ci vocea ușor răgușită a producătorului tv Trevor Engelson. Producătorul, cunoscut pentru temperamentul său dur, avea să lase garda jos în fața actualei Ducese de Sussex.

Traiectoria profesională a lui Meghan Markle

Dar în vreme ce Trevor era în plină ascensiune, Meghan era abonată la roluri mici. Pe lângă asta, pentru a-și mări veniturile, Meghan lucra și ca chelneriță într-un restaurant din Beverly Hills. Răbdarea și tenacitatea ei vor fi, în cele din urmă, încununate de succes.

Într-o primă fază, Meghan obține un rol de asistentă tv în show-ul de televiziune Deal or No Deal (Da sau Nu). Nimic spectaculos, doar că acest job îi oferă posibilitatea de a întâlni oameni importanți.

Citește și 7 cuvinte pe care Meghan Markle nu le poate folosi. Trebuie să dispară din vocabularul ei!

Între două înregistrări, Meghan și Trevor încercau să-si rezerve timp și pentru ei și părăseau Statele Unite îndreptându-se către destinații idilice: Grecia, Mexic și Thailanda erau destinațiile lor preferate. Dar apar și primele neînțelegeri în cuplu. Mai cu seamă din cauza faptului că Trevor nu se sinchisește prea mult să-i facă loc și iubitei lui într-una dintre emisiunile pe care le producea.

Meghan nu a fost sprijinită în carieră de soțul său, care era producător tv

În pofida lipsei de sprijin din partea partenerului ei, Meghan este hotărâtă să reușească în viață. În toamna anului 2010, ea primește rolul vieții ei, care avea s-o facă celebră pe toate continentele: Rachel Zane, din serialul “Suits”. Pleacă în New York pentru a turna episodul pilot, iar la întoarcere, Trevor o așteaptă cu o surpriză: două bilete spre insulele Belize, în Marea Caraibelor. În acel loc paradisiac, Trevor i-a cerut mâna.

Meghan Markle reușise să obțină tot ce și-ar putea dori o femeie: un rol într-un serial care promitea și o căsnicie care se anunța a fi una fericită. Singurul lucru care părea să întunece fericirea cuplului era faptul că Meghan trebuia să se deplaseze în Canada, la Toronto, unde avea filmări, în timp ce soțul ei își desfășura activitatea la Hollywood.

Citește și Meghan Markle, mesaj pentru femeile singure: Fii bună cu tine!'

În perioadele în care Meghan trebuia să filmeze, relația lor se desfășura pe Skype. Și în ciuda vacanțelor superbe petrecute în cuplu, cei doi nu mai aveau posibilitatea să stea împreună. Încet-încet, acest lucru a contribuit la erodarea relației lor.

De ce Meghan Markle și fostul soț,Trevor Engelson, nu au avut copii. Meghan și-a dorit, totuși, să-și mărească familia

Prioritizându-și cariera, cei doi nu s-au mai gândit la urmași: “Ea discuta cu Trevor posibilitatea de a-și mări familia, dar într-un anumit fel… luându-și un câine”, povestește Andrew Morton în cartea “Meghan, de la Hollywood la Bunckingham”

Tot mai multe neînțelegeri își fac loc în viața cuplului. Trevor a încercat să facă tot ce a ținut de el pentru ca relația cu Meghan să funcționeze. Și-a instalat biroul la New York pentru a fi mai aproape de soția lui. Dar întâlnirile lor erau presărate cu din ce în ce mai multe certuri și reproșuri. Pe Meghan o scotea din sărite faptul că Trevor era dezordonat. Încet-încet, producătorul s-a transformat într-un străin pentru Meghan.

Ruptura devenise inevitabilă, cu toate astea, a venit ca un șoc pentru Trevor. Persoane din anturajul celor doi declarat că știau de certurile lor, dar că nu-și imaginau că lucrurile sunt atât de grave.

S-a zvonit și faptul că Meghan i-ar fi înapoiat prin poștă lui Trevor inelul cu diamante pe care i-l dăruise când o ceruse în căsătorie. Divorțul s-a pronunțat în 2013. Ori de câte ori a fost întrebat despre relația cu Meghan, Trevor s-a limitat la răspunsul: “N-am nimic de spus despre ea“.

Citește și Cum arată sosia lui Meghan Markle? Asemănarea între cele două este izbitoare

Sursa: gala.fr

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete