Meghan Markle, mesaj pentru femeile singure: “Fii bună cu tine!”

Meghan Markle, mesaj pentru femeile singure

Meghan Markle este o femeie fericită și împlinită.

Ducesa de Sussex are la braț unul dintre cei mai iubiți membri ai famililor regale din întreaga lume, iar în primăvara acestui an va deveni mamă pentru prima dată.

Cu toate astea, Meghan Markle nu a uitat cum se simt cei care sunt singuri sau au ieşit recent dintr-o relaţie în perioada anumitor sărbători.

De fiecare dată, soția prințului Harry a recunoscut că sărbătorește Valentine’s Day indiferent dacă formează un cuplu sau  dacă este singură.

Meghan Markle, mesaj pentru femeile singure: “Fii bună cu tine!”

Cu ocazia Valentines Day, Meghan Markle a oferit câteva sfaturi femeilor singure, într-o postare pe blogul personal, The Tig.
“Cred că trebuie să gătești cina aceea specială chiar dacă ești numai tu, să porți hainele tale favorite, să-ți cumperi niște flori și să celebrezi dragostea de sine, care adeseori devine confuză când ne concentrăm asupra lucrurilor care ne lipsesc. Deci, chiar dacă ai pe cineva special, vei fi cu prietenii sau vei zbura de una singură de Valentines Day (sau în orice altă zi), fii bună cu tine! Iubește-te, răsfață-te, onorează-te și sărbătorește-te! Fii propriul partener minunat, adorabil, drag și amuzant de Valentines Day. Meriți!', a scris Meghan Markle pe blogul personal.

Anul acesta, Meghan Markle a petrecut singură Valentine’s Day. Prințul Harry a fost nevoit să participe la o serie de antrenamente la Cercul Artic, alături de militarii aflaţi la baza britanică din Norvegia.

 

Iulia Sandu

Foto; shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete