7 cuvinte pe care Meghan Markle nu le poate folosi. Trebuie să dispară din vocabularul ei!

Face parte oficial din familia regală britanică de aproape un an, este pe punctul de a deveni mamă pentru prima oară, dar cu toate acestea, Meghan Markle învață în fiecare zi lucruri noi despre felul în care trebuie să se comporte în calitate de ducesă. Pe lângă regulile de protocol sau vestimentație, există 7 cuvinte pe care Meghan Markle nu le poate folosi, ceea ce înseamnă că trebuie să dispară din vocabularul ei.

O mulțime de lucruri s-au schimbat în viața lui Meghan Markle după ce a devenit soția prințului Harry. Ducesa de Sussex trebuie să fie mult mai atentă la detalii și asta pentru că fiecare gest poate fi interpretat și criticat de specialiști. Dacă pentru mulți dintre noi cuvinte ca toaletă, desert sau cină sunt mai mult decât banale, ei bine, Meghan Markle nu le poate pronunța, ci trebuie să le înlocuiască cu alți termeni.

7 cuvinte pe care Meghan Markle nu le poate folosi

1. Toaletă

Cu siguranță te-ai gândit măcar o dată că ar fi de preferat să folosești termenul “toaletă” în discuțiile importante, asta dacă vrei să faci o impresie bună. Ei bine, Meghan Markle nu trebuie să îl pronunțe niciodată, ci este obligată să folosească cuvântul baie pentru a se referi la acest spațiu.

2. Sufragerie

Membrii familiei regale nu au sufragerii și nu văd acest spațiu ca pe un loc de relaxare, dotat cu o canapea comodă pe care pot să lenevească ore în șir. Deși există foarte multe camere la Palatul Kensington, acestea pot fi numite saloane sau camere de zi, dar niciodată sufragerii, acesta fiind un alt cuvânt pe care Meghan Markle trebuie să îl evite.

3. Elegant

Cuvântul elegant (posh) nu ar trebui folosit niciodată de Meghan Markle pentru a descrie pe cineva sau pentru a vorbi despre ea, nici măcar atunci când este vorba despre o glumă. În schimb, ducesa de Sussex trebuie să folosească cuvântul inteligent.

4. Pardon

Pardon este un alt termen care trebuie să dispară din vocabularul lui Meghan Markle. Deși pare o modalitate frumoasă de exprimare, ducesa de Sussex trebuie să spună “iartă-mă” sau “scuze”, potrivit thesun.co.uk.

5. Parfum

Cuvântul parfum lipsește și el din limbajul femeilor din familia regală britanică, acesta fiind înlocuit de termenul “aromă”. Astfel, nici Meghan Markle nu îl mai poate folosi.

6. Cina

Există o deosebire clară între ceaiul pe care familia britanică îl servește după-amiaza, începând cu ora 16 și masa de seară. Dacă în limbajul obișnuit oamenii consideră cina ca fiind masa de seară, familia britanică folosește acest termen doar când vine vorba despre ocazii speciale sau vizite ale unor oameni importanți. Astfel, cuvântul “dinner” din limba engleză este înlocuit cu termenul “supper”, adică Meghan Markle va spune masă de seară și nu cină.

7. Desert

Meghan Markle nu mănâncă niciodată desert, ci trebuie să folosească termenul “pudding” (budincă) pentru a face referire la momentele în care se răsfață cu ceva dulce.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Jessica Simpson, mamă pentru a treia oară. Ce nume a ales vedeta pentru fetița ei?

Andreea Bălan, operată din nou? Uite ce s-a întâmplat la două săptămâni de la stopul cardiac suferit

Cum arată SIA fără perucă? Cântăreața a apărut la un eveniment public cu chipul la vedere

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete