De ce Matthew McConaughey nu-i cumpără soției sale cadouri scumpe?

Matthew McConaughey și soția sa, Camila Alves, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste alături de cei trei copii ai lor. Aceștia sunt căsătoriți de 11 ani, iar mulți fani sunt curioși cum reușesc să mențină vie flacăra iubirii dintre ei. Actorul își iubește la nebunie soția, însă a declarat recent că nu îi face cadouri scumpe.

Matthew McConaughey și soția sa, Camila Alves, sunt împreună din 2006 și sunt căsătoriți deja de 11 ani. Cu toate acestea, la început, nu i-a fost ușor lui McConaughey să cucerească inima viitoarei sale soții. După ce s-au cunoscut, ieșind cu prieteni comuni, actorul a încercat să o scoată pe Alves în oraș de 3 ori, dar de fiecare dată se ivea câte o situație neplăcută, iar aceasta era nevoită să-l refuze.

Data următoare, el a invitat-o pe Camila Alves la el acasă, i-a pregătit cina și i-a câștigat inima pentru totdeauna.

Celebrul cuplu are trei copii: doi băieți și o fată. Deși au propria lor viziune asupra creșterii copiilor, sunt pe aceeași lungime de undă și se susțin reciproc în creșterea copiilor lor. Cuplul consideră că nu ar trebui să fie cei mai buni prieteni cu copiii lor. Mai degrabă ar trebui să îi ghideze prin această viață.

„Eu și soția mea avem un fond moral similar. Când copiii încearcă să facă polițistul bun, polițistul rău ya, suntem pe aceeași lungime de undă. Dacă încearcă să se joace cu noi, le dăm același răspuns. De asemenea, ne distrăm foarte mult. Îi putem modela, dar ei sunt cine sunt”, spune McConaughey, potrivit Bright Side.

Dacă ar fi fost după McConaughey, familia lui ar fi fost mult mai mare. “Mi-ar plăcea să mai am încă 8 copii”, a împărtășit el odată. Dar Camila Alves nu este „nu este pe aceeași lungime de undă”.

În același timp, el înțelege că soția sa este cea care trebuie să treacă prin cea mai grea parte a procesului. De aceea, McConaughey nu o presează, ci se bucură de rolul său de tată. El visează la asta încă de când era mic.

În loc să cumpere diferite cadouri costisitoare, McConaughey a găsit un alt gest romantic pentru a-și exprima dragostea față de Alves. El îi face cadou bilețele drăguțe pe care le face singur. „Un bilet sincer scris de mână, pe care ea știe că am stat jos și mi-am luat ceva timp și are ceva poezie, asta valorează mai mult decât orice preț de vânzare cu amănuntul pe care l-am plătit pentru ceva”, a împărtășit McConaughey.

Secretul este probabil cel mai simplu dintre toate, ei pur și simplu se iubesc și se acceptă unul pe celălalt, la fel ca atunci când Alves a vrut să își aranjeze un mic defect de pe dintele din față, „care lasă acest gol frumos”, după cum a spus McConaughey.

Iar el a iubit-o atât de mult încât nu a lăsat-o să facă asta. „În niciun caz!”, a spus el. „Îmi place acel mic defect de acolo, de pe dintele tău.”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete