Ce diferență de vârstă există între Cătălin Bordea și frumoasa sa soție

Cătălin Bordea și Livia Bordea trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de un deceniu și cei doi sunt topiți unul după celălalt. Iată ce diferență de vârstă există între ei și cum se înțelege Bordea cu socrii lui.

Livia a povestit chiar ea că prima dată când ea și Bordea s-au întâlnit față în față s-a întâmplat într-o zi de mai 2012, iar de atunci viața lor s-a schimbat brusc, pentru că au devenit de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit civil doar după doi ani de relație, într-o ceremonie discretă la primăria Sectorului 6 din Capitală, iar în 2019 au făcut și căsătoria religioasă și iubirea lor pare să devină din ce în ce mai puternică.

bordea-si-livia-antrenamente-in-doiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 22

În timp ce pe Bordea, putem să îl vedem în America Express, unde face pereche cu Nelu Cortea, dar și în postura de jurat în emisiunea „iUmor', soția sa preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Superba brunetă a vrut inițial să-și însoțească pe Bordea în competiția America Express, dar s-a râzgândit tocmai pentru că nu-i place notorietatea.

Cătălin Bordea recunoaște că este topit după soția lui. Are doar cuvinte de laudă la adresa ei și nu ezită să-și declare public dragostea puternică pe care o simte pentru ea.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi dă energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei', a povestit Cătălin Bordea la Extra Night Show de la Antena Stars.

Între Cătălin Bordea și Livia este o diferență de vârstă de doar cinci ani. Prezentatorul TV a împlinit 38 de ani în decembrie, pe când Livia are doar 33.

Cătălin și Livia formează un cuplu de aproape 11 ani

Cătălin Bordea a povestit și el cum s-a îndrăgostit de Livia. El a mărturisit la „La Extra Night Show', că timp de un an de zile a urmărit-o pe rețelele de socializare până să ajungă să se împrietenească.

'Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten. La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară. Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit. Venise în Deko, a asistat la spectacol și după a plecat din țară. Și nu știam cum să mă bag în seamă. I-am trimis un mesaj: „Mi s-a părut mie că ai fost aseară la show?’ și i-am cerut prietenia, ca pe vremuri. Adică, după ce ne-am cunoscut, mi-am pregătit cererea în prietenie cam o lună. Am scos-o la un suc și am întrebat-o', a spus Bordea, în trecut, la Antena Stars.

Livia a povestit chiar ea, pe rețelele de socializare, în urmă cu câțiva ani pentru a marca aniversarea lor, ziua în care l-a întâlnit pentru prima dată pe Bordea.

„18 Mai 2012. Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față. Eu îl știam. El ma știa. Eu l-am intuit. El ma cunoștea deja. Luptam cu depresia încă. De fapt o ignoram, crezând ca astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam. Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămâna bujori. Stăteam intr-o garsoniera in Militari. La etajul 8. Palatul copiilor, eu și Gabita.Gala Premiilor Stand-Up. El vorbise de niște locuri pentru că bilete nu mai erau. Locurile erau fix pe scenă. După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot. Conversații diverse. Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața. Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere. Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce sa plec. Și nu vreau… ‘, a povestit Livia.

Bruneta a povestit că Bordea i-a schimbat viața și nu credea că cineva poate să-i aducă atât de multă veselia. „ Mi-a schimbat viața, lumea , tot. Mi-a adus mai multă veselie decât credeam posibilă. Am făcut împreuna lucruri pe care nici nu le visam. Zilele mele trec ușor de când ma iubește el. Încă mănânc cireșe, dar îmi cumpăra el bujori. Râde de mine, iar eu mă prefac puternică. El mă crede 🙂. Au trecut 5 (CINCI!) ani. Nu mai sunt fata de atunci. Sunt versiunea mea mai bună. Datorită ție. Te iubesc de nu mai pot!’, a mai scris Livia, fix în ziua în care cei doi împlineau cinci ani de relație.

Mai mult, Cătălin se pare că are o relație foarte bună și cu socrii lui, pe care îi consideră părinții lui. „Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei', a mai spus Cătălin.

Citește și:

Cătălin Bordea: „Aveam 2 ani când tata m-a abandonat în autobuz!'

Ce frumoasă este soția lui Cătălin Bordea. S-au căsătorit în 2019

Cum s-au cunoscut Cătălin Bordea și Livia. Bruneta a povestit chiar ea tot: „Zilele mele trec ușor de când ma iubește el'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete