De ce a încălcat Brigitte Macron protocolul în timpul întâlnirii cu Papa Francisc? Ținuta ei a fost criticată de specialiști

Brigitte Macron este lăudată pentru silueta pe care o are, reușind ca prin ținutele pe care le alege să își scoată în evidență trăsăturile. Deși alegerile sale vestimentare sunt apreciate în majoritatea situațiilor, în timpul întâlnirii cu Papa Francisc, Brigitte Macron a gafat, ținuta pe care a purtat-o încălcând protocolul și fiind criticată de specialiști.

Președintele francez Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte Macron, i-au făcut o vizită oficială Papei Francisc și cu toate că întâlnirea a decurs perfect, un singur detaliu a fost criticat de specialiști. Ținuta purtată de Brigitte Macron în timpul vizitei oficiale a fost considerată ca fiind nepotrivită și asta pentru că Prima Doamnă a Franței a omis un accesoriu foarte important.

De ce a încălcat Brigitte Macron protocolul în timpul întâlnirii cu Papa Francisc?

Atunci când merg în audiență la Papa Francisc, femeile trebuie să respecte anumite reguli legate de vestimentație. Mai exact, ținutele pe care le poartă trebuie să fie de culoare neagră, cu mâneci lungi și care să acopere genunchii. Cu toate că Brigitte Macron a ținut cont de aceste aspecte în momentul în care a ales rochia pe care a purtat-o în timpul vizitei oficiale, un singur detaliu a făcut ca aceasta să încalce protocolul și să fie criticată de specialiști, potrivit okmagazine.ro

Potrivit protocolului, Brigitte Macron ar fi trebuit să poarte un voal pe cap în timpul întâlnirii cu Papa Francisc, lucru care nu s-a întâmplat. Acest detaliu a făcut ca ținuta acesteia să fie criticată, cu toate că începând cu anul 1980, protocolul nu a mai fost atât de strict în ceea ce le privește pe femei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Brigitte Macron.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu? Fotografia care demonstrează cât de bine seamănă cele două

Frumoasa actriță din Melrose Place a ajuns o epavă. Alcoolul și drogurile au dus-o la marginea prăpastiei

Keo, topit după fetița lui. Declarații emoționante la 6 luni de la momentul în care a devenit tată

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete