Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu? Fotografia care demonstrează cât de bine seamănă cele două

Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din România, trăsăturile sale ieșind în evidență cu ușurință. Pe lângă grija pe care o are atunci când vine vorba despre aspectul fizic, Monica Bârlădeanu se poate considera norocoasă și asta pentru că a moștenit frumusețea mamei sale.

Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu?

Ea apare deseori în lumina reflectoarelor, iar publicul o apreciază cu fiecare ocazie, dar de această dată, Monica Bârlădeanu a dorit să pună accentul pe cea mai importantă persoană din viața ei, mama. Cu toate că nu este celebră, mama vedetei ar putea fi confundată cu ușurință cu actrița, asemănarea dintre cele două fiind mai mult decât evidentă.

Monica Bârlădeanu a postat pe contul de socializare o fotografie cu mama ei, iar fanii au reacționat imediat. Vedeta îi seamănă foarte bine mamei sale, privirea fiind aproape identică. În dreptul fotografiei, Monica Bârlădeanu a subliniat încă o dată asemănarea: “Backstage cu mom astăzi…acu înțelegeți cu cine semăn, sper.”, a fost descrierea postată de vedetă.

Dacă încă mai erau persoane care se întrebau de unde a moștenit Monica Bârlădeanu trăsăturile delicate și frumusețea pentru care este complimentată adesea, ei bine, acum nu mai este niciun dubiu. Fotografia în care apare alături de mama ei demonstrează încă o dată cât de mine seamănă cele două.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată mama Monicăi Bârlădeanu.

Foto: facebook

Citește și:

Primele declaraţii ale lui Radu Vâlcan după ce Adela Popescu a anunţat că este din nou însărcinată: „Emoțiile sunt extraordinare'

Alexandru Arșinel este căsătorit cu aceeași femeie de mai bine de cinci decenii! Povestea de iubire a celor doi este impresionantă

Actori sexy la 70 plus. Care e secretul lor?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete