Mariana Anghel, detalii emoționante despre cea mai dificilă perioadă din viața ei: “Divorțul m-a marcat enorm, a durat 11 ani”

Mariana Anghel divorțSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Mariana Anghel este un nume important în muzica populară românească și chiar dacă atunci când urcă pe scenă uită de tot și se dedică trup și suflet publicului, durerea din sufletul ei este în continuare intensă și mistuitoare. 

Pe plan profesional a reușit să își îndeplinească visul și să îi încânte pe români cu melodiile sale, dar pe plan personal, viața nu a fost atât de generoasă cu ea. Cântăreața a povestit că a trecut printr-o perioadă dificilă în momentul în care a divorțat de soțul ei. Cu toate că în urma căsniciei a rezultat o fiică cu care Mariana Anghel se mândrește la fiecare pas, artista poartă în suflet durerea că nu i-a putut oferi acesteia o copilărie perfectă, exact așa cum ea a trăit în casa părintească.

Mariana Anghel, detalii emoționante despre cea mai dificilă perioadă din viața ei

Mariana Anghel s-a căsătorit când era încă foarte tânără, la 21 de ani. Cântăreața povestește că deși familia i-a atras în nenumărate rânduri atenția că bărbatul din viața ei nu este cel potrivit, naivitatea a împins-o să meargă mai departe, să se căsătorească și să dea naștere unui copil. Cu toate că mariajul nu a durat foarte mult timp, acesta a lăsat urme adânci în viața cântăreței. Procesul de divorț a durat 11 ani, lucru care a marcat-o pe Mariana Anghel.

“A fost un episod scurt, sfârșit cu un proces care a durat 11 ani. Dar am învățat multe și m-am ales și cu un dar: fetița mea. Divorțul m-a marcat enorm, a fost foarte traumatizant, și pentru mine, și pentru fata mea. Mi-am revenit foarte greu, a lăsat urme adânci, ca dovadă, sunt încă singură. A fost un proces foarte murdar, niște ani cumpliți, greu de uitat, despre care, de altfel, n-am putut mult timp să vorbesc. L-am iertat, deși mi-a fost foarte greu. Multe lucruri nu le pot însă uita. Și nu cred că fiica mea l-a iertat. Ei i-a distrus copilăria. Mă învinovățesc teribil că n-am putut să-i ofer și ei o copilărie atât de frumoasă, pe cât mi-au oferit mie părinții.”, a spus Mariana Anghel, într-un interviu pentru formula-as.ro.

După divorț, artista a ales să nu se mai recăsătorească și chiar dacă muzica îi aduce satisfacții, Mariana Anghel mărturisește că singurătatea nu este deloc ușor de suportat.

“Pur și simplu mă mint. Mă mint că mi-e bine. Nu mi-e bine, de ce să nu recunosc? Mi-aș dori să am alături de mine un om cu care să împart bucuriile, că am foarte multe, care să mă sprijine când nu mai pot, cu care să discut de la lucruri mari, până la mărunțișurile de zi cu zi.“, a mărturisit Mariana Anghel, potrivit formula-as.ro.

Cu toate că nu a întâlnit bărbatul care să îi fie aproape, cântăreața se consideră o persoană fericită, fiica ei și muzica fiind lucrurile care îi aduc împlinire sufletească.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mariana Anghel.

Foto: facebook

Citește și:

Anca Serea are un singur secret când vine vorba despre siluetă. Ce aliment consumă pentru a se menține în formă?

Clipe grele pentru Meghan Markle înainte de nuntă. Tatăl acesteia urmează să fie operat pe cord deschis

Boala care i-a curmat viața Andei Călugăreanu. Uite prin ce dramă a trecut artista înainte de a muri

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete