De ce au divorțat Mihai Mitoșeru și soția lui Noemi?

Mihai Mitoșeru (44 de ani) și soția sa, Noemi (32 de ani), au decis să se separe după 13 ani de relație, dintre care patru au fost de mariaj. Au trecut prin bune și rele, dar acum sunt hotărâți să dea o șansă fericirii și separat.

Prezentatorul Kanal D și fosta lui soție, care este însoțitoare de zbor, și-au dat seama că își doresc lucruri diferite și că este momentul să se separe.

De ce au divorțat Mihai Mitoșeru și soția lui Noemi?

„Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni.

Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem „mobila” de împărțit.

La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut să facem ceva să trecem peste!

Nu cred că e bine să trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreună, merităm să nu pierdem nici măcar o zi în care să putem să fim fericiți!

Împreună sau separat! De data asta am hotărât amândoi să încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi să fie și mai fericită decât a fost în ultimii 13 ani și știu că și ea îmi dorește la fel.

Vă mulțumesc tuturor pentru faptul ca sunteți lângă noi”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Cum a anunțat Mihai Mitoșeru divorțul de Noemi?

În anul 2015, după 9 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi s-au căsătorit . „Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur!

După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm!

Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane) și, de 3 luni, a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau sa fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!”

Foto: Facebook

Citește și:

La 61 de ani, un celebru actor va deveni din nou tată! Soția lui este însărcinată: Sunetul acestei inimi puternice mă face…

Regina Elisabeta a II-a, mai supărată ca niciodată. Nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry. Care este motivul?

Fotografiile topless cu Prinţesa Diana, sursa depresiei Prințului William în adolescență. Prințesa Diana: I-au spus că sânii mei sunt prea mici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete