Fotografiile topless cu Prinţesa Diana, sursa depresiei Prințului William în adolescență. Prințesa Diana: „I-au spus că sânii mei sunt prea mici”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Profund afectat, Prințul William, fiul cel mare al Prințesei Diana, și-a sunat mama după ce a fost batjocorit de colegii lui din cauza fotografiilor din presă în care Prințesa era surprinsă topless în timpul unei vacanțe.

Publisherul revistei Vogue, Nicholas Coleridge, mărturisește că, la puțin timp de la apariția imaginilor (în 1996), el și Prințesa Diana au luat prânzul împreună.

Atunci, Diana i-a mărturisit că Prințul William, atunci în vârstă de 14 ani, este extrem de supărat din cauza răutăților colegilor lui de școală.

Potrivit aceleiași surse, tinerii găseau amuzantă mărimea sânilor Prințesei, spunând că aceștia sunt mult prea mici.

Fotografiile topless cu Prinţesa Diana, sursa depresiei Prințului William în adolescență. Prințesa Diana: „I-au spus că sânii mei sunt prea mici”

În memoriul său, The Glossy Years, jurnalistul a dezvăluit că William era „tachinat de colegii săi de la școala Eton”, tachinările fiind centrate pe „mărimea sânilor Prințesei Diana”.

Potrivit lui, Diana i-ar fi zis: „Nicholas, pot să te întreb ceva? Fii sincer, te rog. Ai văzut fotografia cu mine din Daily Mirror? Cea topless?”.

Vorbind despre William, a adăugat: „A fost atât de supărat. A spus că unii dintre băieți l-au tachinat spunând că sânii mei sunt prea mici. Sunt sânii mei prea mici, ce crezi?”.

Nicholas i-a mărturisit că sunt „perfecți” și a încercat să o liniștească.

În 2012, Kate Middleton a fost fotografiată topless

În 2012, Kate Middleton și Prințul William erau în vacanță în Franța când un fotograf, folosindu-se de lentile performante pentru obținerea fotografiilor de la o foarte mare distanță, a surprins-o pe Ducesă topless.

Fotografiile au fost apoi publicate de revista Closer, alături de un articol despre cuplu, text intitulat „Oh my God!”.

Ziarul local La Provence a publicat de asemenea imaginile surprinse pe proprietatea privată a cuplului regal.

Kate și William au dat în judecată revista franceză Closer pentru 1,3 milioane de lire și au cerut daune în valoare de 42 de mii de lire din partea publicației La Provence.

Într-o declarație din instanță, Prințul William a spus: „În septembrie 2012, eu și soția mea am crezut că putem să ne bucurăm de câteva zile de vacanță în Franța, într-un un spațiu intim, într-o vilă retrasă, deținută de un membru de familie.

Știm ce fel de țară este Franța și ce fel de oameni sunt francezii. Știm că, în principiu, aceștia din urmă respectă dreptul la o viață privată.

Modalitatea clandestină în care aceste fotografii au fost surprinse a fost șocantă pentru noi, distrugând bariera intimității noastre”.

Prințul William a menționat, de asemenea, cât de dureroasă a fost întâmplarea după ce mama lui a murit ca rezultat al hărțuirii de către presă.

Sursă:

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Kate Middleton este din nou însărcinată? Semnele care o dau de gol pe ducesa de Cambridge

Actrița Keira Knightley a născut pentru a doua oară! Ea și soțul ei mai au o fiică, Edie

Este de nerecunoscut! Cum arată Selma Blair după ce a început tratamentul împotriva sclerozei multiple?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete